15.kapitola

2.5K 154 5
                                    

,,Kriste, ona sa predávkovala!!!" skríkol do telefónu. Táto veta mi pomohla vytriezvieť.

Nevnímal som, nevedel som čo robím proste som rýchlo schmatol kľúče od auta, vykašľal som sa na to, že som na mol a letel k baru. Ak sa jej niečo stane nikdy si to neodpustím. Musel som byť taký?? Mal som sa krotiť. Je to moja vina. Iba moja vina.

,,Volaj sanitku!!!" skríkol som na Duka hneď ako som pribehol k jej bezvládnemu telu.

,,Prosím, Vicky, prepáč...ja prosím zobuď sa" triasol som ňou no ona nič.

,,Vicky, toto mi nerob, prosím..." stále som sa jej prihováral. Všetko okolo zastalo. Bol som tu len ja a ona. Ona bezbranná a polomŕtva. A to mojou vinou. Neprial som si nič iné len aby sa prebrala. Vedel som, že to zvládne, je silná.

,,Volaj!!!" skríkol som znova, keď som si všimol, že ešte nevolá.

,,Si si vedomý toho, že ak poviem, že sa predávkovala, budú to riešiť aj policajti a ty si hlavný podozrivý, keďže už raz ťa kôli drogám chytili" ako môže riešiť také kokotiny!!!

,,Noa?? Volaj!! To mi je jedno! Musíme ju zachrániť!!" nahnevane som do neho fľochtol. Už som počul ako vytiahol telefón a volá.

,,No ták, Vicky ty to zvládneš si silná musíš to zvládnuť kôli mne..." stále som bľabotal.

,,Vicky nesmieš to vzdať, nesmieš ma tu nehať samého, musíš ísť na liečenie, aj ja prestanem z drogami a všetko bude v poriadku...." keby to bolo také ľahké. Z diaľky som začul maják sanitky. Konečne sú tu. Vybehli z auta a odtiahli ma od nej.

,,Musíte ju zachrániť, musíte!!"

,,Neviete koľko si toho dala??" pokojne sa ma spýtala jedna zo snitárok.

,,Neviem..." snažil som sa byť kľudný ale srdce mi bilo ako zvon. Nesmie zomrieť. Nesmie. Zdvihli ju na nosítka a vložili do auta.

,,Môžem isť s vami??" pchal som sa za ňou.

,,Fain, nastúpte!" jemne sa na mňa usmiala sanitárka. No pohľad doktorka hovoril, že by som nemal ale ja ju samu nenehám.

,,Idem na aute" zakričal mi Duke. Iba som prikívol a sadol som si na miesto, ktoré mi ukázala sanitárka. Bol som blízko Victorie, tak som vystrel ruku a hladkal ju na čele.

,,Zvládneš to...ja ti verím..." potichu som jej šepkal do ucha. Behali okolo nej a snažili sa ju oživiť. Je to moja vina, moja vina, iba moja vina. Ani som si to neuvedomil a boli sme v nemocnici. V sanitke som počul ako sa doktor rozprával so sanitárkou a musia ju operovať. Sanitka zastala a oni ju už vyťahovali. Aj ja som vystúpil a bežal popri lôžku na ktorom ležala.

,,Počkajte tu, dnu môžu ísť iba doktory." Oznámila mi sanitárka a odišla. To tu mám stáť??!!

,,Vieš niečo viac??" pribehol ku mne Duke.

,,Musia ju operovať, vraj sú poškodené dôležité orgány..." odpovedal som s kamennou tvárou.

,,Ona to prežije...neboj sa..." pobuchal ma po pleci.

,,Čo ak nie?? Čo ak zomrie?? Bude to moja vina. Zabil som ju! Chápeš!" začal som vrieskať ako zmyslov zbavený.

,,Dylan Dalton ste zatknutý za podozrenie z predávania omámnych látok maloletým a ublíženie na zdravý..." vbehli na chodbu kukláči. Kurva.

,,Nemôžte ma len tak zatknúť??" vedel som, že nič nezachránim ale aspon som to skúsil.

,,Má pravdu...prečo by ju mal predávkovať on" zastal sa ma brat.

,,Byť tebou Duke, držím hubu. Lebo je ľahké označiť ťa ako spolupáchateľa, keďze si ho kryl...berte ho!" bol to jeho šef a mal pravdu. Strčili by ho do lochu somnou.

,,Postaraj sa mi o ňu..." vážne som sa pozrel na Duka, ktorý prikívol. Dali mi putá a viedli ma až k autu.

***

,,Čo bude somnou??" spýtal som sa policajta, keď ma už nebavilo sedieť vo vypočúvačke. A k tomu stále neviem čo je s Victoriou.

,,Prehľadávajú vám byt ak tam niečo nájdu, budeme si vás tu musieť nehať do súdu" ochotne mi odpovedal nejaký mladý policajt. Super to ma môžu rovno hodiť do basy. Otvorili sa dvere a do miestnosti vstúpil môj brat. Na sebe mal už uniformu, takže je už asi v službe.

,,Čo je s Vicky??" hneď som vyskočil na nohy.

,,Je v kóme...museli ju operovať, keďže zlyhali dôležité orgány" sadol si oproti mne. Celý môj svet sa znova zakrútil. A ja som nevedel či sa mám tešiť, že žije alebo plakať, že možno zomrie.

,,Preberie sa??" pri tejto otázke sa zhlboka nadýchol.

,,To nevedia ani doktori" ľutostne sa na mňa pozrel.

,,A ty máš ešte jeden problém..." sprísnel.

,,Aký??" nezaujato som odvrkol. Nezaujíma ma už nič iné, iba Victoria. Musí sa prebrať. Musí.

,,V byte ti našli drogy, takže si tu posedíš" tváril sa, že o tom prvýkrát počuje. Hral to dobre. Dal pokyn policajtovi za mnou, ktorý mi naznačil aby som sa postavil. Doviedol ma k cele od ktorej otvoril dvere. Keď som zbadal kto tú celu bude zdieľať somnou pochopil som, že byť sviňa nie je dobré.

Jeden Idiot mi zmenil život✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن