ʕ•ﻌ•ʔ

151 39 8
                                    

   Benim hikayem mi? Benim hikayem bir pislikle başladı. Ruh hastası Faegan'ının tamda bana sarmasıyla.. Öncelikle kendimi tanıtmalıyım. Ben Adrienne.. Bu ismi bana babam Dylan verdi. İsmimin hikayesiyse buruktu. Annem beni doğururken ölmüştü. Babam doğduğum lanet gece yüzünden, anlamı 'Karanlık' olan bu ismi bana vermişti.

Babam benden nefret ederdi. Bu nefretinde son bulacağı bir gün var mıydı? Küçükken tren raylarında oynardım. Babam beni (bilerek önüne atladığım tren raylarında) trene ramak kala yakalamasından sonra bana karşı biraz da olsa değişmişti.

   Büyüdükçe anneme olan benzerliğim babamı üzsede bana olan sevgisini engelleyemediğini düşünüyordum. Ne de olsa ikisinden bir parça değil miydim? Babamın beni sevme işini biyolojik olarak kızı olma durumuma bağlıyor, bir gün sevgisine inanmayı bekliyordum.

Sanırım kendimi motive etme konusunda, başardığım tek konu da buydu.

Kendimi bildim bileli Kaliforniya'dayım. Arada bir çatlak teyzem Ally'nin yanına kalmaya gidiyordum. Büyükbabam da dahil olmak üzere, kimse babam ve annemin evliliğini onaylamamıştı.

Ben mi? Beni soruyorsanız, onların şevhetli aşkının acı çeken eseriyim. Tek suçum dünyaya gelmekti. Annemin katili olmaktı.. Aile dramımıza bir son vermek istiyorum. Buralarda bir liseye gidiyorum. 12. sınıfım. Şükranlar olsun ki şu lanet olası biticekti..

  Okulumu sevmeme nedenlerim çoktu. Abigail yeterince gözlerime tecavüz eden koca bir nedendi. Keşke bir de bununla kalsa. Benim süper sapığıma ne dersiniz?

  Faegan Ross.. Bana binlerce kez çıkma teklifi eden, sırtına resmimi dövme yaptıran manyak, ruh hastası, felçli..

  Aşk mı? Sanırım bir aydır göremediğim Orion'dan bahsetmeliyim..

Çıldırıcak gibi oluyorum. Nefes alamıyorum..

  Okul, ev, insanlar.. Artık hiç biriyle iletişimim kalmamıştı.. Kafam estikçe kendimi dışarıya atıyor, gün boyunca orada ya da burada geziniyordum.

  İşte benim hayatım, onun gittiği günden buyana durmuştu.. Orion'un beni sonsuza dek terk ettiği günden.. Aslında benim hikayem tam o günde başlıyordu.. 1 ay öncesinde..

-

  〰 Yazardan Not 〰

Benim için yorumlarınız oldukça önemli.. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sağlık ve sevgiyle kalın 🌸

Seninle Ne Yapacağımı Bilmiyorum जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें