1.Előszó

4.1K 124 1
                                    

Luna Fly vagyok és a 17. életévemet taposom. Az anyámmal élek kettesben, mert sajnos apám meghalt egy autó balesetben, amikor 4 éves voltam. Emiatt anya két teljes évig depressziós volt, ami teljesen érthető, hiszen elvesztette a férjét, ami egy hatalmas lelkitrauma, még a legerősebb embernek is, de végül sikerült megbírkóznia vele, mert ő egy erős független nő, nem árthat neki semmi. Így, egy jó ideje csak én vagyok neki, és nem gondol már apura fájdalommal.
Bár én is ezt mondhatnám, apám halála hatalmas űrt hagyott az életemben, amit egyszerűen nem vagyok képes betölteni. Bárhogy próbálom egyszerűen képtelen vagyok túllépni a halálán.
Ezért mindig is csodáltam anyámat, ő nem tört meg, pedig számtalan oka lett volna rá, de ő erős maradt. Miattam.
Nincs testvérem sajnos nem is lesz. Habár valószínűleg nem is tudnék együtt élni még egy emberrel... Túlságosan önző vagyok. Megszoktam már, hogy nekem csak anya maradt.
Los Angelesben élek, amióta az eszemet tudom, itt járok suliba is. A város maga gyönyörű, viszont a zajt, a mai napig nem tudom megszokni. Nem vagyok jó tanuló sem rossz, valahol az átlagos tanulók között vagyok, habár próbálok feljebb törekedni a ranglistán, mivel tudom, hogy ez a saját érdekeimet szolgálja.
Igazából tényleg csak egy átlagos lány vagyok, semmi különleges nincs bennem... Leszámítva talán azt, hogy mágnesként vonzom a bajt magamhoz.
Hát ennyit rólam.
Sziasztok ez az új sztorim remélem tetszeni fog!Ha igen akkor vote!

Ha Akarnám... (BEFEJEZETT)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora