16.Miért velem történik ez?

1.4K 43 2
                                    

Na, már megint kezdődik! Ezt nem hiszem el! Miért én?
Nem elég, hogy elvesztettem a szüleimet, most már Scottot is. Ez a hülye Adam. Mind miatta van, ha nem csókolt volna meg, akkor most nem lennék ebben a kilátástalan helyzetben. Istenem! Miért én vagyok az akit szívat az élet? Mit tettem, hogy ezt érdemlem?
A gondolatmenetemet Mr.Seggfej zavarta meg: – Kicsi Luna ne légy már ilyen! Inkább örülhetnél, hogy megszabadítottalak a szadista bátyámtól, hidd el jobban jársz velem, mint vele.
Én nem foglak bántani, megígérem. Csak bízz bennem! Tudom, hogy ez nehéz tíz perc ismertség után, de kérlek próbáld meg! – könyörgött.              
– Miért teszed ezt? Mi értelme van?
– kérdeztem, mire Adam nagyot sóhajtott:
– Tudod, Scott nem volt mindig ilyen. Régen egy nagyon kedves, megértő srác volt, soha nem lett volna képes bántani senkit, de amióta meggyilkolták a szüleinket, és persze a csaja is szakított vele teljesen megváltozott... Csatlakozott egy csoporthoz, akik megtanították ölni, ezután meg már mást sem csinált csak gyilkolt. Én ezt már nem bírtam tovább, ezért minél messzebbre akartam kerülni tőle és ez sikerült is.
Berlinbe költöztem, és új életet kezdtem. De egy hónapja tudomást szereztem arról, hogy az öcsém fogva tart téged, ezért azonnali hatállyal ide jöttem, hogy kimentselek, ja és bocsi a viselkedésem miatt, de másképp nem tudtalak volna kimenteni. – mosolygott rám.
Hát már megint mibe keveredtem én bele? Miért én csöppenek bele ilyen családi drámákba? Ajh! Na mindegy! Legalább Scott már nem bánthat, de azért kicsit sajnálom, hisz csak úgy ott hagytuk összeverve, védtelenül.   
– Adam? Akkor most mi lesz Scott-al? Ahogy láttam elég csúnyán helyben hagytad...        
– Nyugi! Nem lesz semmi baj! Túléli, volt már ennél nagyobb verekedésünk kiskorunkban – mosolygott – de azért ezt megérdemelte nem? – kérdezte.     
– Hát igen. Na mindegy! Most hová megyünk?     
– Hozzám! A város végén van egy kis házam ,nyugi nem foglak pincébe zárni, mint Scott.
Hm! Kezd szimpi lenni ez az Adam csávó.
Na mindegy! Most legalább kipihenhetem a Scott miatti kialvatlanságom, merthogy nagyon nehéz azzal a tudattal aludni, hogy bármikor elvághatják a torkod. Scottnál sohasem lehetett tudni, hogy mikor borult el az agya...jobb volt készenlétben állni.
Néhány óra múlva egy hatalmas villához értünk, ahol kiszálltunk az autóból, majd Adam körbevezetett a házban, megmutatta a szobám, és a fürdőszobát, ezután pedig hagyott pihenni. Hát mit mondjak: Hosszú, eseményekkel teli napom volt, az egyszer biztos!

A ház

A szobám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A szobám

A fürdőszoba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A fürdőszoba

A fürdőszoba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ha Akarnám... (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now