30.Nem adom fel! (epilógus)

1.1K 40 9
                                    

Scott szemszöge:
2 hónappal később:
Amióta Luna kilépett az életemből, minden nap egyforma. Olyan, mintha egy mókuskerékben szaladnék. Értelmetlen erőfeszítés. És igen. Minden egyes szót megvalósítottam, amit neki mondtam. Úgy éreztem ennyivel tartozom neki. Új életet kezdtem. De, egy valamit nem tudok megtenni, akárhogy is próbálom. Nem vagyok boldog.
Én tényleg megpróbáltam találni egy lányt, aki boldoggá tesz, aki helyettesíti Luna-t. De nem találtam. Pedig több lánnyal is randiztam. Igen. Randiztam. Mert többször nem követem el azt a hibát, mint Luna-val.
Most már tudom, hogy igaz az a mondás, hogy egyszer mindenki megfizet a tetteiért. És én, a lehető legkegyetlenebb büntetésben részesültem. Ha elveszted, azt a személyt, akit mindennél jobban szeretsz, akiért megéri felkelni, akinek egyetlen mosolya fel tudja dobni a napod, az fáj. De ezt a személyt egy másik emberrel látni, ahogy boldogan öleli vagy csókolja  őt, az pokoli kín.
Kicsit olyan, mintha ellopnák tőled.Érzed, hogy a düh szétárad a testedben, ahogy átveszi az irányítást. Egyszerre vagy dühös, és szomorú. Úgy érzed, hogy megtudnád ölni azt a személyt, aki elveszi tőled a szeretett személyt.
Másrészt meg legszívesebben egy sarokban sírnál, hogy kiadd azt a pokoli fájdalmat, ami szétszaggat belülről.
Azt mondják, hogyha igazán szeretünk valakit, akkor el tudjuk engedni. Igen. Az agyunk elengedi, de a szívünk...soha. Az utolsó dobbanásig harcol érte. Mert ez a szerelem.
Egy olyan erős fegyver, ami lehetővé teszi, hogy olyant tégy, amire eddig nem voltál képes. Akár ölni tudnál érte. A tudósok szerint, az ember képességei korlátozottak. Talán igazuk van. De én bizton állítom, hogy néhány helyzetben, mindenre képesek vagyunk. Főleg, ha egy olyan személyről van szó, akit szeretünk. Ezért is nehéz feladnom. Senki sem mondta, hogy a szerelem könnyen elérhető. Én azt hittem, hogy igen. Naiv voltam. Egy álomvilágban éltem és azt hittem, soha nem fogok felébredni. De az élet gondoskodott róla, hogy ne így legyen. Akkora pofonokat kaptam, hogy még véletlenül se tudjak tovább álmodni.
És most itt vagyok. A rideg valóságban. De sajnos, ez már túl nagy teher a számomra. Érzem, ahogy összeroppanok a súly alatt. De egy valamire jó volt ez az egész. Megtanultam újra szeretni. Megtapasztaltam, hogy milyen az, ha egy személy érdekeit, a sajátjaid elébe helyezed.
És hogy mi lesz ezután? Nem tudom. Nem így terveztem ezt az egészet, úgyhogy most nem tudom a következő lépést. De annyi biztos, hogy az a lépés, egy új utat nyit meg. Ami a jövő felé visz. És, hogy mit hoz a jövő? Ki tudja? Talán olyasmit, amire nem is számítunk. A jövő bizonytalan. Most egyet tudok biztosra. Nem adom fel. Minden erőmet bevetem, hogy visszaszerezzem a boldogságom. És, hogy mi számomra a boldogság? Ez egy olyan kérdés, ami mindenkit foglalkoztat.
Egyes emberek szerint a pénz a boldogság. De a pénz nem boldogság. A pénz csak egy pillanatnyi öröm, ami nem tart örökké.
Mások szerint a siker az igazi boldogság. A siker jó dolog. De hiába vagy sikeres, ha mindenki utál, és egyedül vagy. A tényleges, igazi boldogságot kevés ember ismeri. Csak az önzetlenek. Az igazi boldogság, látni a számunkra fontos emberek boldogságát. És megtenni mindent, annak érdekében, hogy ez a boldogság megmaradjon. Még, ha nekünk fáj is. Ha minden ember így gondolkodna, akkor a világunk csodálatos hellyé változna. Ezért is akarom, hogy el tudjam engedni Luna-t.
Ha nem engedném el, akkor önző lennék. De nem. Mostantól mindig a mások érdekeit is szem előtt tartom. Mert ez, az emberiség jólétének a titka.
Luna. Remélem egyszer rájössz, hogy teljes szívemből bánom, minden bűnömet. És megbocsájtasz. Istenem, ha még egyszer a karjaimban tarthatnálak...mindent megtennék, csak, hogy újra itt légy velem. Harcolni fogok érted. Ha kell átúszom az óceánt is. De visszaszerezlek. Egyszerűen nem vagyok képes elengedni téged bármennyire is szeretném.
**************THE END*************
Folytatás:Ha újra kezdhetném... https://www.wattpad.com/story/119392026?utm_content=share_writing&utm_medium=link&utm_source=android

Ha Akarnám... (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now