5*

12.4K 671 13
                                    

*Ahojte, najprv by som vám chcela oznámiť, že od dnes  sa budú v príbehu vyskytovať pohľady  aj druhých osôb, nie len Em. *


Hrozne som sa bála ako to všetko bude pokračovať.Nevnímala som skoro vôbec nič. Len som verila,že ma nechajú na pokoji.

"Kurva si jebnutý Logan? Povedal som aby si si užil, nie aby si ju prizabil." povie nahnevane Mike a podíde ku mne.Okamžite som sa odsunula, aj keď s hroznými bolesťami.

"Tá krava  sa bránila. Mne nikto nebude hovoriť nie, to si zapamätaj." vystrčí na Mika prst.Mike si len vzdychne a otočí sa na mňa. Nemala som silu sa mu dívať do očí. Otec mu veril, ja som mu verila a on urobil toto.

"Musíme vypadnúť skôr ako ju niekto nájde." povie a rýchlosťou svetla si zbalí všetky svoje veci a spolu s tým odporným sviniarom odídu z domu preč.

Ležala som na tom istom mieste bez pohnutia asi 15 minút, keď som sa rozhodla zavolať Amy. S ťažkosťou som sa postavila za pomoci stola a pomalými bolestivými krokmi som  prešla až ku kabelke, odkiaľ som si vytiahla telefón.

Vytočila som Amy-ne číslo.

*Práve nie je v dosahu, po zaznení  zvukového signálu zanechajte svoj odkaz prosím.

Prečo práve teraz keď ta tak potrebujem?! Číslo na Alexa, Toma alebo na Jamesa nemám.Ostáva mi jediná možnosť.Zájsť až k Tomovi domov, kde chalani spia.Zobrala som telefón a vybehla som z domu. Ani som sa nevládala obuť, no v tú chvíľu mi to bolo  úplne jedno.

Vďaka bohu,že Tom býva celkom blízko. Počas cesty som sa musela niekoľko krát zastaviť kvôli neznesiteľnej bolesti v bruchu a chrbte.Slzy mi zamočili celú tvár a som presvedčená o tom,že vyzerám ako mŕtvola.

Keď som konečne uvidela Tomov dom, zo srdca mi spadol kameň. Rozbehla som sa k dverám a silno zaklopala.

Nič.

Potom som počula na záhrade hlasy a tak som sa tam vybrala. Mala som šťastie, chalani sedeli pri bazéne a o niečom sa rozprávali.Ihneď ako ma uvideli, sa ku mne rozbehli.

Alex

Veľmi sme sa s Tomom potešili, že sa James vracia. Síce sme boli celé tie tri roky v kontakte, no aj tak mi naozaj chýbal. Je to ako keby ste stratili brata.

 Keď nám pred týždňom volal že príde, tak sme mu to nechceli veriť.Tvrdil totiž každý jeden rok že príde, lenže vždy mu do toho "záhadne" niečo vošlo. Lenže keď sa tu  dnes ráno objavil,bol som šťastný ako malé decko.Spolu s Tomom a Jamesom  sme sa dohodli že Em dostaneme na party, kde sa James objaví ako prekvapenie.

Ich stretnutie prebehlo veľmi dobre. Musím sa priznať, že som to nečakal. Myslel som si že po tých troch rokoch čo sa nevideli a ani nepočuli, tak  že sa odsúdia. No mýlil som sa a to veľmi.Toto ich spojilo ešte viac. Teší ma že Em je šťastná. Mám ju svojím spôsobom  rád, aj keď to nerád dávam najavo.Na Em som sa naviazal už ako malý, keď stále s nami všade chodila. Museli sme ju brávať všade. Keď hovorím všade, tak myslím úplne všade. Bolo jej jedno čí tam je ďalších 7 chalanov. Bola šťastná že je s Jamesom a myslím že aj s nami.

 ****

 Sedeli sme u Toma na záhrade a preberali všetko možné. Chýbali mi tie časy, keď sme len tak sedeli a rozprávali sa alebo  keď sem vyvádzali hlúposti, za ktoré som potom doma dostal bitku.

" Chalani tak ste mi s Em chýbali." vzdychne si James.

" Kámo ty nám tiež. Chýbali nám tie tvoje tupé reči." zasmeje sa Tom a ja prikývnem.

"Em sa vážne zmenila.Je  nádherná." usmeje sa . To máš teda pravdu, je dokonalá.

" Nuž, máš jebavú sestru." mykne plecom Tom a my sa zasmejeme. Vždy bol Tom ten z našej partie, čo všetko povie na rovinu aj bez toho aby rozmýšľal nad následkami.

" A prečo si sa jej teda neozval?" odpijem si z piva. James si vzdychne, pohodlnejšie sa usadí a strčí nohy do bazéna.

"Tak vám to poviem celé postupne." povie a my prikývneme.

" Takže. Keď sme sa tam presťahovali, mama mi okamžite vymenila telefón, vymenila číslo, vymazala otcove a Emmine číslo. Nemohol som ich nijako kontaktovať. Aj keď som chcel poslať aspoň ten tupý list, mama ho vždy roztrhala alebo ho spálila. Prišiel som na to až keď som ju pri tom pristihol. Vždy mi tvrdila že ho odoslala, no a ja som bol potom vždy na nervy z toho, že mi neodpisujú." spraví si menšiu prestávku a pokračuje ďalej.

" Mama si  po čase našla priateľa, volá sa Philip. Vtedy to nastalo. Mama si mňa prestala všímať, venovala sa len jemu. On bol jej miláčik, na ktorého nenechala dopustiť.Asi pred dvoma týždňami som ho nachytal s  našou poštárkou. Povedal som to mame, no ona verila jemu.Dokonca obvinila mňa, že si to vymýšľam aby som ich rozdelil. Pohádali sme sa a ja som jej všetko vykričal. Ona mi povedala že sa mám vrátiť za svojou milovanou Em a mám jej odkázať že ju "nadovšetko miluje", vtedy som si zobral veci a teraz som tu." pri slove nadovšetko miluje, ukáže úvodzovky.

Vedel som, že ich mama nemala nikdy rada Em, no  vždy som dúfal, že niečo k nej aspoň trocha cíti. Veď je to predsa jej dcéra. Asi som sa mýlil.

Tom chcel niečo povedať, no v tom sme uvideli Em. Totálne dobitú, zničenú a celú uplakanú. Len jediný pohľad na ňu, mi trhal srdce.

"Preboha Em, čo sa ti stalo?" rozbehnem sa za ňou. Ona sa bez slova zvalí na zem a začne nekontrolovateľne plakať. James si k nej kľakne a zdvihne jej tvár.

" Sestrička. Prosím. Kto?"vidím že tým pohľadom na ňu trpí aj James.

" M-mike a-a L-logan-n."povie  cez vzlyky. Nič viac mu hovoriť nemusela. Všetci traja ich poznáme veľmi dobre.

"Alex prosím ostaň s ňou, ja idem zabiť tých odporných hajzlov." povie nahnevane James a spolu s Tomom sa rozbehli preč.


Tak čo hovoríte ?? :) :D

Love🖤Onde as histórias ganham vida. Descobre agora