6*

12.7K 634 11
                                    

Emma

Sedela som schúlená na tráve a plakala. Tom s Jamesom niekam odišli a ja mám zlý pocit, že za Mikom a Loganom. Preboha, čo keď im ublížia? Veď ako som na vlastnej koži zistila, Logan a Mike sú odporné svine.

"Em poď, ideme dovnútra." zdvihnem pohľad zo zeme na znepokojeného Alexa. Aspoň že on tu so mnou ostal.S ním mám pocit bezpečia.

Snažila som sa pohnúť alebo čo i len postaviť, no hrozne to bolelo.Zakňučala som a smutne pozrela na Alexa.

"Poď princezná."jemne sa usmeje a zodvihne si ma na ruky ako princeznú.Jemne som ostala vykoľajená z jeho oslovenia.V normálnej situácii by som odpadla od šťastia, no teraz ma to len z neznámeho dôvodu, zahrialo pri srdiečku.

Alex so mnou prešiel až do domu, kde ma odniesol zrejme do Tomovej izby.Položil ma na zem a zapozeral sa na mňa.Síce som mala bolesti brucha, no aj tak som cítila motýle.Jeho "prísny" pohľad, pod ktorým som sa cítila tak malá a zároveň ma upokojovalo,že sa o mňa z časti bojí.

"V tomto nemôžeš ísť spať." ukáže na moje šaty. Až vtedy si uvedomím,že sú natrhnuté.

"Nejdeš sa osprchovať?"opýta sa a ja jemne prikývnem. Musím to všetko zo seba zmyť a to hneď.

Alex mi priniesol uterák a ukázal mi kúpeľňu.Pozná to tu viacej ako doma, to mi je úplne jasné. Maličkými krokmi som prešla až do kúpeľne.
 V kúpeľni som sa zamkla a okamžite všetko zo seba zhodila.Zapla som vodu a čakal kým potečie teplá.Vstúpila som do sprchy pod prúd vody, ktorý som si nechala stekať aj po vlasoch.

Skĺzla som pohľadom po mojom bruchu, kde už sa teraz črtala obrovská modrina, ktorá vyzerala ako z hororu. Jemne som po nej prešla prstom a sykla od hroznej bolesti.

Že by som nakoniec musela ísť naozaj do nemocnice?

Vyliezla som zo sprchy a zabalila som sa do uteráka.Pomaly som otvorila dvere a hľadala Alexa. V izbe nebol. Prešla som všetko, až som ho nakoniec našla v kuchyni, ako sedel pri stole s hlavou v dlaniach.

"Alex?"ozve sa až to s ním jemne mykne.

"Stalo sa niečo?Ideme do nemocnice?" opýta sama vystrašene a ja s úsmevom pokrútim hlavou.

"Ja len že, nemám si čo obliecť." poviem a on sa plesne po čele.

"Oh, jasné. Poď. Nájdem ti niečo."podá mi ruku, ktorej sa okamžite chytím.Ďalšie gesto, ktoré by som od Alexa nečakala.

Prešli sme do ďalšej izby, myslím že tu sú Tomovi rodičia. Alex prešiel ku skrini, odkiaľ vybral nočnú košeľu.

"Na obleč si ju. Som presvedčení o tom že Diane to vadiť nebude."usmeje sa a ja si ju zoberiem. V kúpeľni som si ju obliekla a prešla som do izby. Alex už ležal na posteli, nad čím som nadvihla obočie.

"Pokiaľ ti to vadí, môžem ísť preč." zjavne si všimol môj výraz.

Chce ja vôbec aby išiel preč ? Myslím že nie. Chcem aby bol so mnou a to stále. Počkať, čo to trepem? Odkedy ja a Alex ....no odkedy sa k nemu správam takto?

"Nemusíš ísť. Chcem aby si tu ostal." poviem a sama  ostanem prekvapená, že som to povedala.

Alex prikývne a potľapká po druhej strane postele. Pomalými krokmi prejdem až k posteli a šuchnem sa pod perinu.Ostala som ležať na chrbte, čo ma opäť bolelo. Otočila som sa na bok, tak aby ma nebolelo brucho a ani chrbát. Bola som tvárou k Alexovi, ktorý mi skenoval tvár.

"Dobrú noc Em."usmeje sa.

"Dobrú Alex." úsmev mu opätujem a otočím sa na druhý bok, pretože  blízkosť Alexovej tváre k mojej, mi nerobila veľmi dobre.

James

Ihneď ako mi Em povedala kto to bol, nebol som vôbec prekvapený.Poznám Mika a Logana zo školy.Chodili tam posledný rok, čo som bol ešte tu. Boli ako zástupcovia na telesnej či čo.Em si ich nemá možnosť pamätať,pretože učili len nás. Už vtedy pred tromi rokmi, to boli obyčajní hajzli.Najprv namotali dievčatá, bolo im úplne jedno koľko mali rokov a potom ich nechutne využili.

Dokonca ak si dobre pamätám, Logan bol obvinený zo znásilnenia, no potom to rodičia znásilnenej záhadne stiahli. Mikovi rodičia boli právnici, takže sa ani nedivým. Vždy ich zo všetkého vysekali a nikdy im teda nikto nedokázal vinu.

Teraz to ale prehnali. Siahli na moju malú sestričku a to im nedarujem. Zničím ich aj keby som mal ja sám zomrieť.
Spolu s Tomom sme zastavili pred domom, kde by mal bývať Mike.Na nič som nečakal a začal som trieskať na dvere. Po krátkej dobe sa otvorili a za nimi stál vyškerený Mike.

"Ale, ale . Kto sa nám to vrátil. Náš milovaný lámač srdc James." zasmeje sa Mike a ja sa ovládam aby som ho nezabil hneď.

"A jeho sukničkársky kamarát Tom. Rád vás opäť vidím." premiestni svoj pohľad na Toma, ktorý sa mračí.

"Za to čo si urobil Em ťa prinajmenšom zabijem ty parchant." poviem a z celej sily mu vrazím do toho nechutného ksichtu.

Vôbec to nečakal, čo znamenalo že sa zvalil na zem ako vrece zemiakov. To som využil a začal ho kopať. Jasné že sa to neobišlo bez mojich nadávok na jeho "výsosť".

"Kurva čo sa tu dej..." zrazu sa za nami objaví Logan. Ihneď chce brániť svojho kamaráta a tak  sa do mňa pustí.

Vrazil mi  päsťou až tak, že som si buchol hlavu o stenu. Zošmykol som sa dole a chytil si miesto udreté na hlave. Už-už ma išiel kopať, keď v tom na neho zozadu skočil Tom. Mike sa pomaly staval a to som nemohol dovoliť. S bolesťou som sa postavil a z celej sily ho opäť skopol na zem, kde som ho začal biť hlava-nehlava.

Odrazu som započul policajné sirény. Že mi to neprišlo skôr. Tom volal policajtom, preto mi nemohol hneď pomôcť. Dnu vtrhli policajti a ihneď sa vrhli na Logana a Mika.

"Si v pohode?" opýta sa ma Tom a ja prikývnem. Všimol som si že mal rozbitú peru.

"Vy ste pán Colton?"opýta sa ma jeden policajt a ja prikývnem.

"Prosím poďte s nami." povie a ja poslúchnem.


 Mám pokračovať ??? :):)

Love🖤Where stories live. Discover now