9.Rüzgar**

5.9K 211 9
                                    

Medyada Rüzgar ve Deniz'in söylediği şarkı var :))
İyi okumalar ponçikler😃😃

Yaklaşık onbeş dakika sonra büyük beyaz bir evin önünde durduk.Çok şaşırdığımı söyleyemem çünkü malum zengin bir üvey babam var.
Motordan inip tedirgince Rüzgar'ı takip ettim.O ise göz ucuyla bana bakıp gülümseyerek başını salladı.

-Palyaço sen hiç gülmez misin?Deminden beri elime bıçak verseler de bu ultraseksi adamı pıçaklasam diye düşünüyor gibisin.

Gözlerimi devirdim.Pıçaklamak nedir ya?

-Ultraseksi misin orasını bilemeyeceğim ama bıçaklama kısmı doğru.

-İkimizde benim baklavalarımı biliyoruz uzatmayalım.

'Öküz.Baklava değil onlar bi kere onlar.T-shirt ten öyle gözüküyor.Hem Toprak'ın baklavaları daha güzel.'

Tabi ben bunları içimden demiştim.Ona hiçbirsey demedim.Sadece kapıyı açmasını izledim.Zaten bugün yeterince şey yaşamıştım.Birde onla uğraşmak istemiyordum.O da bunu anlamış olacak ki birşey demedi.

Açılan kapıdan içeri girmeden önce eliyle abartılı bir hareket yaparak beni davet etti.Gülümsedim.

Evden içeri girdiğimde beni gayet güzel döşenmiş gri bir ev karşıladı.Çok güzeldi açıkcası.Ben beyaz yada siyah bekliyordum aslında.

-Üst katta misafir odası var sen oraya geç istersen.Sağdan ikinci oda.Bu arada benim odam şurada.Birşey lazım olursa çekinme istediğin gibi kullan.Benden çekinme palyaço.

****

Rüzgar'ın Ağzından

Karşımda bana şaşkınlıkla bakan palyaçonun yanından geçerek odama geçtim.Onu bugün o şekilde görünce üzüldüm.Sanki adamın ona saldırmasına değilde canını sıkan başka şeylere ağlıyordu.
Tabi öncelikle o şerefsizin yüzünü dağıtmam gerekiyordu.Ben adamı yumruklarken o çoktan duvarın kenarına çökmüş ayaklarını karnına çekmişti.

Aklıma küçük kardeşim gelmişti.Onun gibi masum bakıyordu o da. Annem öleli iki sene kadar oluyor.Babamla küçük kardeşim Aydın'da.Orda yaşıyorlar ama benim işlerimden dolayı buraya gelmem gerekti.

Ve bu kız nedense bana masumca bakarken ben ona arkamı dönemedim.Yaralarını saran birinin olmadığı çok belli oluyordu.

****

Deniz'in Ağzından

Rüzgar'ın odasına gitmesiyle bende misafir odasına çıktım.Oda bordo renkliydi.Çok bir abartısı yoktu.Bugünün yorgunluğuyla kendimi yatağa attım.Zaten alışmıştım ağlayarak uyumaya ,yine öyle yaparak kendimi uykuya teslim ettim.

....

4 yıl önce

Toprak'ın gülüşünü izliyordum.Beni dün öpmüştü.Bu ilk öpücüğümdü ve o almıştı.Dün beni öptükten sonra hicbirşey dememişti ama karşımdaki kıza iyi şeyler dediği kesindi.Kız çizgifilmlerdeki kötü cadılar gibi gülüyordu.

Pis sürtük

İç sesime onay verdim.Ve bir anda önümdeki sırayı iterek Toprak'ın yanına ulaştım.

-İğrençsin..

Dediğim şeyle önce şaşırsada sonra birşey demeden ağırca yerinden kalktı.Kulağıma eğildi.Bu yakınlıkta olması beni heyecanlandırırken dediği şeyle sinirlerim alt üst oldu.

-Bi öptük diye bu kadar hava yapma güzelim.

Birde göz kırpmıştı hayvan.Arkasına bakıp gülümseyerek gitti.

×××

Ertesi gün okula gittiğimde ölü gibiydim.Ayaklarımı yerde sürüyerek yürüyordum.Sınıfa ulaştığımda şaşkınlığım büyüdü.Sıramın üzeri güllerle kaplıydı.Acaba olabilir mi?? Beynim bu soruyu sorarken elim çoktan güllerin arasındaki kırmızı zarfı bulmuştu.

Hmm.Acaba spor salonunda ne var?

Sadece bu yazıyordu.Ayaklarım spor salonuna ulaşmısken beynim hala sınıftaki güllerdeydi.

Karşımda elinde bir gülle Toprak görmeyi beklemiyordu.Her tarafta gül yaprakları vardı.

Yanıma ağır adımlarla geldi.
Uzun uzun gözlerime baktıktan sonra 'seni seviyorum Deniz' dedi.

Gözlerimden süzülen yaşlara gülümsemem eşlik ediyordu.'Dün için özür dilerim.Ben sadece sana olan hislerimi kabullenemiyordum.Ama seni ne kadar sevdiğimi bir kez daha anlamış oldum.'
Başka birşey demesine fırsat vermedim.Sımsıkı sarılmıştım ona.Ömrümde ilk defa mutluluktan ağlıyordum.Ve ilk defa birini seviyordum.Yorulmuştum.Ve ilk defa seviliyordum.Dün bana neler söyleyen adam bugün seni seviyorum diyordu.Normalde affetmemem gerekirken ben çoktan teslim olmuştum bile ona.

Belki de hepsi sevgisizliktendi.

***
Şimdiki Zaman

Yıllar önceki anımın rüyamda karşıma çıkmasıyla yerimden kalktım.Hava aydınlanmıştı.Yastık ıslaktı.Demek ki rüyamda ağlamışım.Ya da belki geceden kalan gözyaşlarıdır.Kendimi hemen odadaki banyoya attım.Rutin işlerimi hallettim ve mutfağa indim.Rüzgar'a kahvaltı hazırlayacaktım.Teşekkür etmek istiyordum ve aklıma başka birşey gelmiyordu.Ancak karşımda çoktan uyanmış olan bir Rüzgar beklemiyordum.Birde elinde tava vardı.Gülümsedim.

-Günaydın.Planımı bozdun ama haberin olsun.

-Günaydın palyaço da neden bozmuşum planını?

-Erken uyandığın için.

-Yani?

-Sana teşekkür etmek için kahvaltı hazırlayacaktım.O kadar evinde kaldım.Birde beni o adamdan kurtardın.Gerçekten teşekkür ederim.

-Tamam palyaço hemen duygusala bağlama.Ağlıyacağın zaman japon çizgifilm karakterlerine benziyorsun.

Akmak üzere olan gözyaşlarımı geri gönderip parmaklarımla oynamaya başladım.

-Hani sen kahvaltı hazırlayacaktın?Orda öyle durmakla olmuyor.Gel bakalım şuraya bi yumurta falan kır.

Bu adam lafiyla her zaman durumu kendine getiriyordu.Yanına gittim.

-Öyle olmaz hadi pancake yapalım.

-Ohh miss.Umarım yapabiliyorsundur .Valla beğenmezsem bi daha yaptırırım benden söylemesi.

-Ben hamarat bir Türk kızıyım lütfen abartmayalım.

Dediğim lafa gülerken o malzemeleri masaya koymuştu çoktan.Bende dolabın üzerinde duran radyoyu aldım elime.Güzel şarkı arıyordum.O ise meraklı gözlerle bana bakıyordu.

-Müziksiz yemek olmaz.

Dediğim şeye gülerek :

-Emeksiz yemek olmaz değil miydi o?

-Ben istersem öyle olur.

Göz devirdi.En sonunda bir şarkı bulmuştum.Bir yandan dans ederken mırıldanıyordum.Birkaç saniye sonra Rüzgar da benim aksime bağırarak şarkı söylüyordu.Mutfakta unla yumurtayla,şekerle dans ediyorduk.Haliyle mutfak dağılmıştı.İkimizde masaya oturduğumuzda telefonun bildirim sesiyle kahvaltıma başlayamamıştım.

Evrakları getir işe alındın.

Ne yani Toprak beni işe almış mıydı?




Selaaaammmmm😂😂😂Ben geldim.Umarım beğenirsiniz.Yazım hataları olabilir arkadaşlar k.b.Telden yazıyorum.😁😁😁Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

GİTME...Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon