20.Kırılan Parçalar*

4.3K 131 11
                                    

😘😘😘😘😘

Medya

JL- Ain't your mama

Sarkiyla dinlemenizi tavsiye ediyorum...


Sabah uyandığımda Toprak'ın evindeydim.Ve başımdaki ağrı beni öldürüyordu.Terden yüzüme yapışan saçlarımı geriye doğru attım.Kesinlikle bir duş almalıydım.Ama o kadar halsizdim ki yerimden kalkamıyordum.Off nerden geldi ki bu baş ağrısı şimdi.Sol elimle başıma biraz masaj yaptım.

Dün olanlar kare kare gözümün önüne gelince ağzım bir karış açık kaldı.Aman Allah'ım dün başıma vazo yemiştim...
Durun en iyisi en baştan anlatayım.Şimdi Nisa bizim Rüzgar'a aptal falan dedikten sonra benim yakışıklı ve seksi olan sevgilim sigarasını yere atıp ayağıyla ezdi.Sonra Rüzgar'a ağır ağır yaklaşıp kafalik attı.Neymiş sapik gibi onun kızkardeşini mi takip etmişmiş.Tabi sonra birbirine girdiler.Zaten Serkan dan hiç bahsetmiyorum.O da Rüzgar'a yumruk sallıyordu.Bunlar ikisi bizim oğlanı döverken bizde ayırmaya çalışıyorduk.Fakat Nisa nın karnına Serkan'in dirsegi gelince Serkan onla ilgilenmeye başladı.Bende Toprak'ı ayırmaya çalışıyordum.Bir ara Toprak Rüzgar'i bırakınca acıdığını düşündüm.Rüzgar'a baktığımda gözleri büyümüş arkama bakıyordu.Bende herhalde beyin travması geçiriyor diye yüzünü tokatlamaya başladım.Tam ayaga kalkmıştım ki kafama sert bir cisim çarptı.Tek hatırladığim şey vazonun kırık parcaları...Sonrası karanlık.

Hemen yattığım yerde biraz doğruldum.Toprak'ı bulmalıydım.Başım dönünce hemen vazgeçtim.En iyisi seslenmek diye düşündüm.

-Topraaağğkkk!!!

Altımda bir kıpırtı olunca korktum haliyle.
Deprem oluyor sanırım.Tam 'deprem !!!cankurtaran yok mu!' diye bağırmaya hazırlanıyordum ki Toprak'in sesini duydum.Boğuk boğuk gelen ses beni ürküttü açıkcası.

-Donozzz!!

Ya Toprak'i öldürmüşlerse.Otuziki yerinden bıçaklayıp tuvalete atmişlarsa.Ya da daha kötüsü kaslarına zarar gelmişse.

Tanrığğğmmm bu acıya dayanamam!!!

Sen ne kadar salak bir insansın ya!Eğer öldürseler nasıl konuşacak.

Ohh rahatladım.İnsan önceden söyler Fuffy.Korktum şurda.

Elimi çenemin altına koydum.Zaten yüzüstü yattığım için zor olmamıştı.Ancak koluma gelen ıslak şeyle rahatım bozuldu.Kolumu takip ettiğimde Toprak'ın ağzıyla karşılaştım.
Tabi ki refleks olarak yerimden sıçradım.

-Senin ne işin var orada ya!Kafayi mı yedin be!Korkudan nöronlarim birbirine sığındı.

Eliyle agzını sildikten sonra konuşmaya başladi.

-Kızim asil sen saf mısın?!Sabahtan beri kıpır kıpırsın.Uyutmadin insani.Hem benim namusuma el surdün.Benim üstümde ne işin vardi senin.

Kesin pancar gibi olmuştum.Alt dudagımı ısırdım.Kendime icimden küfür etmeye başladım.Toprak kafasını hafifçe salladı.Elini bana uzatti.

Tabi ben durur muyum?

Hayır tabiki.Sen yollusun kizım.

Gerizekalı

Mal

Sipsi suratlı

Kelter suratlı

Sıçmık

İç sesime cevap veremeden Toprak elinin içindeki elimi cekti.Ve sonuç?
Toprak'ın üzerinde boylu boyunca uzanıyordum.Tabi ki ben ne yaptım.Hemen yatağın kenarına geçtim.Çünkü günah.Ben Müslüman kızım.

GİTME...Where stories live. Discover now