52.Çıkar Yakında Kokusu*

2.1K 90 2
                                    

Medya-

Olly Murs-Beauitiful to me(klibine kesinlikle bayılıyorum😍)


Bazen yorulursun.Tutunacak dalın kalmamış gibi düşersin.Parçalanırsın.Ama yine de etrafa sahte bir gülümseme gönderirsin.İşte ben de tam olarak böyle bir durumun içindeyim.

Toprak moda evindeki o olaydan sonra çekip gitmişti.Ve ben öylece arkasından bakmıştım.Nisa ve Eser beni sakinleştirmek için baya çaba sarf etmişlerdi.

Ve ben o gün bugündür ağlıyordum.Beni seviyordu.Bunu anlamak o kadar zor değildi.O aptal kızı oynamaktan yorulmuştum.

Madem seviyorsun neden gelemiyorsun be adam?Hatununu bu kadar niye üzüyorsun?

Saate baktığımda on ikiye geldiğini gördüm.Tarihe baktığımda gözlerim doldu.Düğünlerine tam dört gün vardı.

Ve ben hergün kendimi yerlere atmak istiyordum.

Bir anlık kararla üzerime birşeyler geçirip evden çıktım.Bugün pazar olduğu için Yasmin Serkan'la buluşacaktı.

Kulaklığımı kulağıma geçirip bir taksiye bindim.Aklıma gelen ilk adresi verdim.

Taksici geldiğimizi söylediğinde parayı uzatıp taksiden indim.Taksici bana soran bakışlarla baksada aldırmadım.

Daha önce Toprak'la geldiğimiz tanıdık uçurumda bir an nefes aldığımı hissettim.Uzun zaman sonra sanki ilk defa nefes alıyordum.

Özeldi.Burası özeldi.Onunla benim yerimdi burası.

Ege Denizi'nin tuzlu kokusu burnuma ulaştığında tebessüm ettim.Hava serin olduğu için kimse yoktu burada.Bende bundan yararlanarak uçurumun birkaç metre gerisindeki banka oturdum.

Kulaklıklarımı kulağımdan çıkardım.Şuan tek duymak istediğim ses denizin sesiydi.Madem ben bağırıp çağıramıyordum o zaman deniz vursun sert kayalara kendini.

Gözümden bir damla süzülürken acı bir gülümseme gönderdim.

Toprak için bu uçurum özeldi.Yıllar önce bana şöyle demişti.

"Dünya da sonsuz gibi.Ama değil bunu biliyorsun.Uçurumun dibini görmüyorsun ama orda biliyorsun bunu*
*Bak burayı hissediyor musun?Burası senin.Göremiyorsun ama hissediyorsun.Orda olduğunu biliyorsun.Vücudumun her hücresi nefeslerimin her biri senin.Ve ben bilmek istiyorum ki seninki de benim olsun.Ben paylaşmayı sevmem.Hele ki seni asla.Bana ister bencil de ister başka birşey de umrumda değil.Ben kimsenin seni görmesini sana akıllarından iğrenç fikirler geçirmesini istemiyorum.Sen benimsin.Ben senin.Biz birbirimize aidiz.Şu toprakla dünya gibi...Nasıl uçurum dibiyle bütünse bende seninle bütünüm.Ben seninle
varım.Bu kalp seninle var.*"

Ne kadar da güzel seviyordu.Ben nasıl bütün ruhumla seviyorsam o da tüm hücreleriyle seviyordu.Ama yine birşeyler oluyordu ve ikimizde kavuşamıyorduk.

😖😖😖

Toprak'ın ağzından

Bu düğün denilen lanet şeyden nefret etmiştim.Herkesin kendince lafları vardı.Nisa bana kırgındı.Düğün boyunca hiçbirşeyle ilgilenmiyordu.Sadece gelinlik almaya gelmişti.Gerçi o günde sadece kendisi gelinlik denemişti o ayrı konu.

Sevda son günlerce iyice içine kapanmıştı.Biliyorum.Ona haksızlık yapıyorum ama o onu sevmediğimi ve sevmeyeceğimi bile bile benimle evlenmemek için direnmiyordu.Ben babamla aramı bozmuşken o sanki herşey yolundaymıs gibi davranıyordu.Ve bu beni cidden deli ediyordu.

Babası çok sert bir adamdı.Eğer ben konuşmaya kalksam onun kızıyla oynayan adam moduna düşerdim.Üstelik büyük ihtimal babası Sevda'yı dövmeye kalkardı.

GİTME...Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ