Kapitola 1. ✰ Sdílej to!

3.1K 289 83
                                    

Hazza jí pevně držel za ruku. Snažil se jí dostat na bezpečné místo. Susan se strachem klepalo celé tělo. Nevěděla, co má dělat. Hlavní bylo, že po jejím boku byl on. Nechal ji za rohem jednoho domu. Odhodlaný se vydal za svým osudem. Vyšel zpoza rohu a zvedl ruce nahoru. Viděla ho jenom z boku. Měl vážný výraz. Věřila, že má nějaký plán. Jeden z mužů v černém oblečení se zasmál.

Susan zavřela oči. Uslyšela výstřel.

-

Zvedám ruce od klávesnice a protáhnu se. Vždycky v nejnapínavější situaci příběh ukončuji. Navádím tím své čtenáře, aby si přečetli i další díly. Konečně jsem dopsala desátou kapitoly svého příběhu ‚The Void'.

Vystupuje zde dívka se jménem Susan, kterou si představuji jako moji oblíbenou herečku Chloe Bennet. Potom se v příběhu objevuje i Hazza, nebo-li Harry Styles.

Na konec kapitoly napíšu něco v tom smyslu, že děkuji za všechnu podporu. Přitom můj příběh má jenom 400 něco přečtení, což není nic oproti mým vzorům. Následně kapitolu vydám. Zkopíruji odkaz a dám ho na svůj profil na facebooku.

Do komentářů mi píše většinou má nejlepší kamarádka, ale teď se stalo něco zvláštního. Pod desátou kapitolou se objeví komentář od nějakého nově založeného profilu. Na všechny komentáře odpovím až ráno.

Jdu se osprchovat. Převleču se do šedého pyžama a lehnu si do postele. Zavírám oči. Hned na to se snažím usnout.

O 10 hodin později

Probudím se. Okamžitě si vezmu mobil, abych se podívala na wattpad. Na displej hledím s otevřenou pusou. Druhou rukou si otřu oči. Můj příběh má za několik hodin deset tisíc přečtení. Je to zvláštní. Prohlédnu si všechna upozornění. Mobil se mi doslova pod hordou příspěvků seká. Radši vstanu a vezmu si macbook.

Do vyhledávače napíšu adresu wattpadu. Kliknu na svůj profil. Nevěřím svým očím. Můj profil má přes stovku sledujících. Stále nevím, jak se to stalo.

Odepíšu na jeden komentář, který dotyčná osoba napsala pod prolog.

Bee_ : Už od prologu je to skvělé! Máš naprosté štěstí, že tě Harry na svém twitteru sdílel. Jsi skvělá spisovatelka. Dávám ti follow a těším se na další fan fikce s Harrym.

Kylia-: Moc díky za tento milý komentář! Ale co? Harry mě nemohl sdílet. Nikdy v životě jsem mu odkaz na své příběhy neposílala... A navíc by to neudělal.

Otevřu si nové okno v prohlížeči. Vyhledám si jeho twitter. Přečtu si jeho posledně přidaný tweet.

@Harry_Styles Konečně příběh, ve kterém si připadám drsně.

Přihodil tam odkaz na můj příběh. Tak trochu mě jeho poznámka k mému příběhu rozesmála. Znám spoustu příběhů s podobným dějem, jaký má ten můj. Můj příběh je asi první, který si sám přečetl. Retweetnu jeho příspěvek. A dodám k němu, že jsem konečně slavná.

Tahle sobota je pro mě nejlepší den v životě. Nic podobného se mi zatím nestalo. Maximálně jsem se na koncertě Taylor Swift dostala do první řady. Poté jsem ji zastihla ve městě. A teď se stane toto. Jsem šťastná. Proč? Harry Styles ví, že existuji.

Utíkám do kuchyně. Mamka zrovna stojí u plotny a dělá oběd.

„Víš, co se právě stalo?" posadím se na barovou židli.

„Budu hádat... Ta zpěvačka, která dříve chodila s Justinem Bieberem bude mít v Londýně koncert. A ty tam určitě budeš chtít jít."

„Ne to ne. Harry Styles o mně napsal tweet."

„Kdo je Harry Styles?" otočí se na mě. Chvíli se na ni dívám nechápavým výrazem. Mluvím o něm skoro každý den a ona ještě nepochytila, o koho se jedná.

„To je ten zpěvák ze skupiny One Direction," hledí na mě s vykulenýma očima, jako kdyby o téhle skupině nikdy neslyšela, „měla jsem ho na osušce."

„Aha! Už vím, o kom mluvíš. Co o tobě napsal hezkého?" máma se přesune k utírání nádobí.

„Že jsem prý úžasná. Jo a taky, že by si mě chtěl vzít." samozřejmě to myslím ze srandy. Máma se na mě zvláštně podívá.

„Vyřiď mu, že si na to ještě moc mladá," dá několik talířů do skřínky, následně utěrku položí na linku, „mně se líbí spíš ten blonďatý. Nevím, jak se jmenuje. Mělas jeho plakát přilepený na skříni vedle zrcadla a vždycky si říkala, že se na tebe dívá."

„To byl vtip. Psal jenom to, že se mu líbil příběh, který jsem o něm napsala," začnu jíst čokoládové sušenky, jenž jsou položené na talířku vedle mě, „a ten blonďatý se jmenuje Niall. Je strašně roztomilej, ale já se spíš zajímám o Harryho." směji se.

„To máš jediné štěstí."

„Ale jednou si mě může vzít." baví mě takhle svou mamku provokovat. Společně se většinou u toho nasmějeme. Dneska očividně na nějaké vtípky nemá náladu.

Protočí nade mnou oči v sloup.

„To jsi mi přišla říct jenom to, že o tobě něco napsal?"

Kývnu.

„Běž se radši převléci. Pak půjdeš vyvenčit Blueberry." přiskočí k plotně, protože se jí začne pálit maso. Vzdychnu. Nesnáším, když mě někdo do nějakých věcí nutí.

Po hodině strávené venku s tím malým ďáblem (Blueberry, mops) se dostanu domů. Oběd si vezmu s sebou do pokoje, kde si ho sním. Na wattpadu mi přijde nová zpráva od taktéž nově založeného profilu.

Your_Hazz_03 : Ahoj... To jsem já.

Kylia- : Promiň, ale pokračování písničky ‚Hello' od Adele neznám. ;)

Něco podobného mi jednou napsal můj nejlepší kamarád a pak se odstěhoval do Kalifornie. Od té doby tu písničku nesnáším.

Your_Hazz_03 : Ne... Tak jsem to nemyslel. :D

Kylia-: A jak si to myslel/a?

Your_Hazz_03 : Myslel. To já jsem napsal o tobě tweet.

Kylia- : Nevěřím. Může mi to napsat spoustu lidí. Nevydávej se za něj. Nejde ti to. Harry by si kvůli mně nezaložil wattpad.

Your_Hazz_03 : Woow! Ty jsi nějaká drsná. Myslel jsem, že budeš milejší.

Kylia-: To jsem, ale nesnáším, když se někdo vydává za někoho slavného. Např. Jsem měla jednou v přátelích Miley Cyrus. Pak jsem zjistila, že to je fake a brečela jsem celý den.

Your_Hazz_03 : Jsem to já neboj... Fakt si brečela?

Kylia-: Já ani nevím, proč jsem ti to napsala.

Your_Hazz_03: Protože doufáš v to, že jsem to doopravdy já. A ano. Jsem Harry.

Kylia-: Harry Potter? Raději se vrat zpátky do Bradavic. ;))

Your_Hazz_03 : Ou

Kylia- : V tom případě, proč se jmenuješ tak divně?

Your_Hazz_03 : Chtěl jsem se jmenovat normálně, ale moje jméno už bylo zabrané. Poté jsem chtěl být jenom ‚Your_Hazz' ale to taky bylo zabrané. Takže jsem za to jméno dal úplně náhodný číslo.

Kylia- : Aha.

Kylia- : Tak mi to nějak dokaž.

Your_Hazz_03 : Jak ti to mám dokázat? Všechny informace si můžu najít na internetu. Hah, někdy tam jsou i šílený bláboly a fanynky tomu kupodivu věří.

Kylia- : To je pravda.

Your_Hazz_03 : Věříš mi?

Kylia- : Nevím. Proč si sdílel zrovna můj příběh?

------------------------------------------------------------------------------
Budu ráda za komentáře.

• Věnováno natalii_D ♥

Wattpad || h.sDove le storie prendono vita. Scoprilo ora