Kapitola 5. ✰ Vysvětli to!

2.1K 218 53
                                    

Rychle otevřu oči. Hlava mě bolí. Je mi hrozně špatně. Vstanu a protáhnu se. Dávám si pozor, aby se mi nezatočila hlava. Obleču si bílý chlupatý župan a zamířím do kuchyně. Má matka zrovna připravuje lívance s borůvkami.

„Dobré ráno! Vyspala ses do růžova?" zvolá. Já si na chvíli zacpu uši. Dávám ji najevo, že je moc hlučná. Ze skříně vytáhnu sklenici a naliju do ní vodu z kohoutku. Potom se posadím na kraj linky a pozoruji mamčin kulinářský talent.

„Je mi blbě. Divím se, že jsem domů došla po svých." napiju se. Sklenici položím vedle sebe. Zachumlám se do huňatého županu.

„Taky tě sem doprovodil ten tvůj kamarád. Moc milý kluk." vezme pánvičku za rukojeť a vidličkou lívanec přehodí na talíř.

„Myslíš Jasona? Ten není milej, věř mi." Založím ruce na prsou. Máma se na mě otočí. Začne na mě koukat zvláštním způsobem.

„Ne toho nemyslím. Měl takový kudrnatý vlasy. A myslel si, že jsem tvoje sestra." na lívance nasype borůvky. Talíř vezme a položí ho na jídelní stůl. Rychle přispěchá zpět ke sporáku, protože se jí jeden z lívanců připálí.

„Tak to nevím o kom mluvíš a navíc nikdo už takový hlášky nepoužívá." Dopadu nohama na zem. Posadím se ke stolu a pustím se do zlatých, voňavých lívanců.

„Líbali jste se. Spíš jsem to jenom slyšela. Byli jste u tebe v pokoji." svůj talíř položí naproti tomu mému. Posadí se ke stolu.

„A nenechal tady nějaký vzkaz nebo tak? I tak je mi jasný, že to byla známost na jednu noc." vzdychnu. Nožek nakrájím lívance na malé kousíčky.

„Myslím, že říkal něco v tom smyslu, že mu máš napsat. Že prý budeš vědět, ale očividně... ehm... nevíš." Rychle vstanu od stolu.

„Já už asi vím." Doslova utíkám do pokoje. Sednu si k počítači. Snažím se ho rychle zapnout. Mezitím si přečtu zprávy na facebooku (na mobilu, kde si všimnu, že mi přišla zpráva od neznámého čísla). Okamžitě si ji přečtu.

Neznámé číslo
Bylo to úžasné. Škoda, že jsem takhle zmizel. Je mi to líto. Chci, abychom si to znovu někdy zopakovali. Odepiš mi, pokud bys o to stála.
-H.S

Hledím na tu zprávu s otevřenou pusou. Nevěřím vlastním očím. Počítač se mi konečně zapne. Otevřu si wattpad a odpovím na nové komentáře u mého příběhu. Také mám jednu nepřečtenou zprávu.

Your_Hazz_03 : Dobré ráno, Kylie!

Kylia- : Harry, já jsem se s tebou vyspala?

Your_Hazz_03 : O tom nic nevím. Ale myslím, že ne.

Kylia- : Kde si vzal moje číslo?

Your_Hazz_03 : Včera si mi ho dala. Sama od sebe.

Protočím očima v sloup. Nikdy bych mu své číslo nedala. Možná jo. Maximálně pod vlivem alkoholu. No jo. Alkohol, tak proto si skoro nic nepamatuji. Pitomá kocovina.

Your_Hazz_03 : Ale hezky líbáš.

Kylia- : Hezky?

Your_Hazz_03 : Jo a taky se mi líbí ty plyšáci, který máš na posteli.

Kylia- : Takže jsme se spolu jenom líbali... to bylo vše?

Your_Hazz_03 : No bylo to na hraně mezi líbáním a sexem.

Kylia- : Dobře. Budu ti věřit.

Oddychnu si. Jsem ráda, že se mezi námi nic takového nestalo. Nějak by se to v partě prokeclo a já bych byla za tu špatnou. A ještě k tomu mě vůbec, ale vůbec nezná.

Wattpad || h.sWhere stories live. Discover now