Kapitola 4. ✰ Ukaž se!

1.9K 222 27
                                    


Utřu si zpocené čelo kouskem toaletního papíru, který následně hodím do přeplněného koše. Je mi špatně. Vypila jsem velké množství alkoholu. Nevydržím to. Opatrně položí mobil na zem. Vstanu. Otočím se. Zvednu prkýnko. Vlasy si přidržím. Nechci, aby se mi namočily do zvratků. Utřu si pusu, když se všechen můj obsah žaludku dostane do záchodové mísy. Spláchnu. Vezmu mobil ze země a přečtu si zprávu od Harryho.

Your_Hazz_03 : Pošli mi adresu toho klubu?

Kylia- : Ty fakt přijdeš?

Your_Hazz_03 : Asi jo. Ale pojedu busem.

Kylia- : Proč nejdeš pěšky?

Your_Hazz_03 : V tuto dobu většinou autobusem nikdo nejde. A navíc tam je wi-fi zdarma. Přeci si nebudu plýtvat data.

Kylia- : A bereš si nějaký převlek?

Your_Hazz_03 : Maximálně mikinu s kapucí a i ty sluneční brýle. Bude to sice nápadné, ale mě je to fuk.

Kylia- : Dám ti do držky, jestli si mi celou tu dobu lhal.

Your_Hazz_03 : Mám se bát?

Kylia- : Jistě.

Your_Hazz_03 : Dobře. Napiš mi tu adresu.

Napíšu mu ji. Odemknu dveře od záchodu a vydám se k obrovskému zrcadlu. Mobil dám vedle umyvadla. Rukama se opřu o mramorovou desku pod umyvadlem. Dívám se na sebe do zrcadla. Vypadám jako troska. Celý make-up mám v pohodě kromě rozmazané řasenky. Prsty namočím do vlažné vody a černé šmouhy pod očima si začnu upravovat. Pak mi dojde, že ta řasenka je voděodolná a ještě k tomu si místo toho sundám korektor, který zakrývá kruhy pod očima.

Vzdychnu, protože jsem na sebe naštvaná. Ještě k tomu rukou drcnu do mobilu a ten sklouzne do umyvadla.

„Ne to ne! To se může stát jenom mě!" vytáhnu trochu mokrý mobil z umyvadla. Chvíli ho utírám papírovými utěrkami. Nepomáhá to. Nakonec po vypotřebovaném úsilí mávnu rukou. Mobil je v celku suchy a hlavní je to, že funguje. Ne snad?

Vyjdu z umývárny. Projdu kolem líbajících a navzájem požírajících se párů. Ne vážně. Někteří mají hlavu svého partnera strčenou v smradlavé tlamě. Podle mě by si měli začít čistit zuby.

„Čau kočko." uslyším za svými zády. Ohlédnu se. Dělám, jako že se rozhlížím kolem.

„Počkej," nadzvednu obočí, „oni tu povolili vstup lidem i se zvířaty?" tázavě se na něj podívám. Nemyslím to vážně. Spíše nesnáším, když mě někdo takhle osloví.

„Nic o tom nevím, ale myslel jsem tím tebe." ukáže na mě prstem. Mrkne. Snaží se vypadat co nejvíce přitažlivě. Bohužel se mu to nedaří.

Protočím očima v sloup. Začnu se prodírat davem. Pokouším se najít svoji partu. Především se dívám nahoru, protože Jason je hrozně moc vysoký. Zastavím se, abych si přečetla nejnovější zprávu od Harryho.

Před 15 minutami

Your_Hazz_03 : Tak já se jdu převléct a vyrazím.

Kylia- : Fajn. Málem se mi utopil mobil.

Your_Hazz_03 : Spadl ti do záchodu? Myslím, že to bylo tím, že si měla moc rozkročené nohy.

Kylia- : Ne. Seděla jsem na prkýnku, kdyby něco. Mimochodem, kde si teď?

Wattpad || h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat