Kapitola 2. ✰ Pošli to!

2.3K 261 48
                                    

Někdo se k Susan ze zadu přiblížil. Poté viděla před očima tmu. Tvrdý náraz druhé strany zbrani jí dostal na zem. Ležela na zemi tak bezmocně. Nikdo jí nemohl pomoct. Ani Hazza. Nevěděla, jestli to přežil. Muž jí odtáhl do bílé dodávky. Choval se k ní jako ke kusu hadru. Zavřel těžké dveře kufru a sedl si na místo spolujezdce.

„A ten, co? myslel tím Hazzu.

„Tento nejspíše nepřežil. Kdoví. Stejně ho nepotřebujeme." nastartoval auto.

Otevřela oči. Chytla se za zátylek. Byla to šílená bolest. Rozhlížela se kolem. Nic tu nebylo. Kromě studené kovové postele bez matrace. Určitě byla ve sklepení. Vyvodila to z toho, že se tu povalovalo několik prázdných pastí na myši. Vzduch tu taktéž nebyl čistý. Vstala, i když jí to dělalo problémy. Otočila se na kovové dveře s mřížemi. Nenapadlo jí volat o pomoc. Upoutala by na sebe pozornost a to by byla velká chyba. Rozhlédla se kolem, když v tom za zády uslyšela zachrastění svazku klíčů. Ohlédla se. Stál tam on. Hazza. Vlasy měl rozcuchané jako vždycky. Rošťáčky se usmál.

„Chceš se dostat ven?"

S radostí Susan kývla.

-

Dostala jsem náladu na napsání a vydání jedenácté kapitoly. A to jen kvůli tomu, že mi Harry napsal. Nebo... Vlastně, že můj příběh tweetnul. Udělalo mi to neskutečnou radost. Zatím napíšu jenom začátek, ale věřím, že to stihnu vydat ještě do třetí hodiny odpoledne.

Dám si na půl hodiny pauzu. Můj mozek je od těch všech nápadů zavařený. Chystám ještě jeden příběh, ale ten bude o Niallovi. Chci udělat mamce radost, když o něm tak básní.

Příběh uložím. Všimnu si, že mám nové upozornění. A to zprávu od toho falešného Harryho.

Your_Hazz_03 : Co děláš?

Tahle otázka mě naštve při každé konverzaci na facebooku, či na jiných sociálních sítích. Vždycky odepisuji, že si s tím dotyčným právě píšu. A on na to suše odpoví ‚Aha.'.

Kylia- : Odpočívám od psaní jedenácté kapitoly. Co ty?

Rychle si dojdu do kuchyně pro ledovou kávu, kterou mi před chvílí nachystala máma. Usrknu z brčka, když si sedám na židli. Aktualizuji si stránku. Odepíše mi celkem rychle.

Your_Hazz_03 : Píšu si s tebou. Jenom s tebou.

Your_Hazz_03 : Pošli mi to co máš napsané, abych posoudil, jestli moji povahu vystihuješ správně.

Vzdychnu. Zkopíruji dosavadní odstavec z jedenácté kapitoly a pošlu mu ho. Za tu dobu (než si to přečte) si nalakuji pravou ruku černým lakem.

Your_Hazz_03 : Máš tam špatně jednu zásadní věc.

Kylia- : Povídej. :D

Zajímá mě, co z něj vyleze.

Your_Hazz_03 : Já se češu!

S kamenným výrazem mu odpovím.

Kylia- : Haha, Stylesi. Opravdu dobrý vtip.

Your_Hazz_03 : Je to pravda! Mám na to i speciální hřeben.

Kylia- : Tak to je hooodně divný.

Plácnu se do čela. Pak si uvědomím, že jsem ho oslovila jeho příjmením. Vždyt ani nevím, jestli je to doopravdy on.

Kylia- : Pošli mi fotku s věnováním. Nevěřím ti, že si to ty. Harry by mi nikdy nic tak divného neřekl. Vlastně by mi ani nic neřekl.

Your_Hazz_03 : Ležím ještě v posteli. A mobil mám daleko. Až se obleču, tak ti tu fotku možná pošlu.

Kylia- : Ty spíš nahej?

Your_Hazz_03 : Neee... Jak si na to přišla? :D

Kylia- : Psal si, že mi tu fotku pošleš, až se oblečeš.

Your_Hazz_03 : Překlep.

Plácnu se do čela. Na Harryho je podle mě až moc blbej. Představovala jsem si ho jako toho nejúžasnějšího a nejmilejšího člověka na světě. A pak mi napíše toto stvoření.

Kylia-: Jo jasně. Chápu. Pošleš mi tu fotku?

Your_Hazz_03 : Jak se jmenuješ?

Kylia- : Kylie. Mám to na profilu.

Nalakuji si levou ruku a odnesu prázdnou sklenici do kuchyně. Chvíli pozoruji moji vtipně vypadající matku (žehlila a tancovala u písničky Focus od Ariany Grande) a vrátím se zpět do pokoje. Odepíšu svým přátelům na facebook. Kliknu na okno Wattpadu.

Your_Hazz_03 : Tady je ta fotka. Promiň, byla focená narychlo.

Pošle mi odkaz na fotku. Když ji otevřu, tak se mi zobrazí fotka z nějakého photoshootu a na něj je přes photoshop napsáno ‚pro Kylie'.

Kylia- : Ty jsi vtipný. Okamžitě mi pošli tu fotku nebo si tě bloknu.

Your_Hazz_03 : Ano kapitáne.

Začnu si hrát s propiskou, která byla položená poblíž. Čekám, až mi tu fotku pošle. Za tu dobu vyfotím i pár svých selfíček a změním si profilovku.

Your_Hazz_03 : Tady je. Není nijak upravená. Už mi konečně věříš?

Odkaz jsem rozkliknu . Usmívá se a v ruce drží post it papír, na kterém je napsáno pro Kylie. Hledím na tu fotku asi dvě minuty. Oči se mi rozzáří a pusu mám dokořán. Vstanu a nahlas zaječím radostí. Chvíli si vylévám energii skákáním na posteli. Jsem neskutečně šťastná, když zjistím, že je to doopravdy on. Posadím se na židli a celé se to snažím rozdýchat. Na to mu odepíši.

Kylia- : Tu fotku si dám na tapetu.

Your_Hazz_03 : (:

Kylia- : Jo a mimochodem. Neodpověděl si na mou předchozí otázku.

Your_Hazz_03 : Jakou myslíš?

Kylia- : Tuhle : Proč si zrovna sdílel můj příběh?

V tomto okamžiku sáhnu po svém mobilu a tu fotku si do něj stáhnu. Okamžitě si ji dám na tapetu. Je to nejdokonalejší fotka s věnováním, kterou jsem kdy dostala. Vlastně. Já jsem nikdy žádnou nedostala.

Your_Hazz_03 : Je to velmi jednoduché. Tvůj příběh je v něčem originální. Některé spisovatelky ze mě dělají násilníka, děvkaře a já nevím, co ještě. Dělají ze mě prostě něco, co nejsem. A některé mají hodně velkou fantazii. A všechny příběhy se prostě opakují. Holka je fanynka One Direction, jde na jejich koncert a já s ní začnu chodit. Je to šílený a nikdy v životě by se to nestalo. (No u některých fanynek by o šlo...). Rozepsal bych se víc, ale bylo by to hodně slov. A vážně, nechtělo by se ti to číst.

Kylia- : Chápu. :) V pohodě. Nemusíš se rozepisovat.

Your_Hazz_03 : Je to divný, ale dáš mi telefonní číslo?

Zarazím se. Vůbec se neznáme. Teda spíše já ho znám, ale on mě zase ne.

Kylia- : Blázníš? Kdybych byla mladší, tak bych ti to číslo dala ihned. Vůbec mě neznáš. Nemůžeš po mě chtít moje číslo, když mě neznáš. To je snad logické, ne? : )

Your_Hazz_03 : Máš pravdu.

Your_Hazz_03 : Musím jít na schůzku.

Kylia- : Přítelkyně?

Your_Hazz_03 : Ani náhodou!

Kylia- : Tak se měj. :)

Má půlhodinová přestávka vypršela. Otevřu si jedenáctou kapitolu a začnu jí dopisovat.

-------------------------------------------------------------
Prosím komentáře.

• Trochu slabší díl. Snad si ho i tak užijete. :)

Wattpad || h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat