Kapitola 3. ✰ Vypij to!

2.2K 242 37
                                    

Jeho nehty se do její ruky doslova zarývaly. Div, že jí nezačala téct krev. Byla to taková bolest, ale Susan to nechala plavat. A to jen kvůli tomu, že chtěla z té špinavé díry pryč. Utíkala za ním. Spíš musela. Oba míjeli různé muže, kteří nejspíše toto místo hlídali. Dívali se na ně jako by měli hlad. Byla na nich vidět zlost. A taktéž se jim zbíhaly sliny. Konečně jim jejich smutný život dopřál trochu akce. Susan si všimla, jak se jeden muž vrhl s kovovou tyčí na Hazzu. Zatáhla ho za rukáv do tmavé místnosti. Zavřela za sebou dveře a zamkla je na dva západy. Měla štěstí, protože klíč byl v zámku.

„Cos to udělala?!" přirazil nebohou Susan ke kovovým dveřím. Byl rozhořčený a ještě k tomu nechápal Susanino rozhodnutí.

„Uklidni se," pokoušela se ho od sebe odtrhnout, „možná to nebyla ta nejlepší volba, ale jsme v bezpečí." usmála se. Byla roztomilá. Nikdo by tomuhle úsměvu neodolal. Hazza chvíli s jiskřičkami v očích pozoroval její sladký a přehnaný úsměv.

„My nejsme v bezpečí.-"

„Ale jsme," poukázala pohledem na dveře, které měla za sebou, „nikdo se sem nedobývá."

Konečně Susan ze svých spárů pustil. Okamžitě se musel plácnout do čela. Nemyslel si, že Susan je tak hloupá.

„-Ty to nechápeš. Oni mě hledají! Tím, že tě zajali, si zajistili to, že si pro tebe přijdu."

„Cože?"

„Tys nás sem zavřela! Beztak čekají za dveřmi, než vylezu."

To jsem nechtěla." Obešla ho a začala couvat.

Hazza ukázal na starou ventilaci. Byla to jediná možnost se odsud dostat.

-

Rozhodnu se obvolat pár svých kamarádek. Moje kamarádky byly vždycky pořádné pařmenky, ale nikdy nepochopily to, co vidím na skupině One Direction. Teda spíše co vidím na Harrym. Já jsem nikdy žádný správný a dlouhodobý vztah s klukem neměla. Většinou jsem si vymýšlela nějaké výmluvy, ale teď už žádné nepoužívám. Jsou k ničemu.

Sáhnu po mobilu a vytočím číslo mé doopravdy nejlepší kamarádky, Megan. Okamžitě mi to zvedne. Jako by věděla, že jí chci zavolat.

„Kylie? Co je?" z telefonu slyším téct vodu. Určitě zase leží ve vaně a cpe se čokoládovými pralinkami.

„Projížděla jsem stránky našeho oblíbeného klubu a dneska je nějaká speciální párty. Navíc nemám dneska žádný plány, takže mě napadlo, jestli bysme se tam nezašli podívat." hraji si se svými kudrnatými vlasy.

„Dobrý nápad," z reproduktoru se ozve zašustění obalu bonboniéry, „jen budu muset rychle zhubnout."

„Proč?" zasměji se.

„Právě jsem sežrala dvě celé bonboniéry, které jsem měla koupené pro svého tátu," krabici odloží na židli, „nevíš, jestli tam mají poblíž nějaký obchod? Je to nutné. Táta má zítra oslavu." Začne z vany vypouštět vodu.

„Zkusím se podívat. Hlavně ještě někoho vezmi. Ve dvou to bude hrozná nuda." zamířím ke skříni a začnu si vybírat oblečení, které bych si mohla na tu párty vzít.

„To je samozřejmost. Myslím, že by byla sranda s Naomi a Shelley," Megan z ničeho nic vykřikne, „asi jsem si právě zlomila ruku."

Začnu se smát. Oblečení, které si na sebe večer vezmu, si položím na postel.

Wattpad || h.sWhere stories live. Discover now