Speciál: EASTER EGGS

288 17 9
                                    

Zajímalo by mě, jestli si tuhle část ještě někdo přečte, ale musím vás obeznámit s tím, že tohle není pokračování a POKRAČOVÁNÍ se ani nekoná. Jenom bych sem chtěla hodit pár easter eggů, které jsou v tomhle příběhu a doufám, že si toho alespoň někdo všiml.

1. KAPITOLA - SDÍLEJ TO

„Budu hádat... Ta zpěvačka, která dříve chodila s Justinem Bieberem bude mít v Londýně koncert. A ty tam určitě budeš chtít jít." - Kylie, vypadá jako Selena Gomez. Ta zpěvačka, o které se její matka zmiňuje je Selena Gomez. BOOM, já vím no.

-

 Něco podobného mi jednou napsal můj nejlepší kamarád a pak se odstěhoval do Kalifornie. Od té doby tu písničku nesnáším.  - Inspirováno z písničky 'Hello' od Adele, prostě se podívejte na slova. Mindblown, akorát je to z opačného pohledu.

-

Kylia-: To jsem, ale nesnáším, když se někdo vydává za někoho slavného. Např. Jsem měla jednou v přátelích Miley Cyrus. Pak jsem zjistila, že to je fake a brečela jsem celý den.  - Reálný příběh z mého života. To je tak, když si myslíte, že je fakt real. 


3. KAPITOLA - VYPIJ TO!

Jason - nejvíce mainstream a mary sue postava z celého toho příběhu, ale nemůžu si pomoct. Totálně ho žeru a toho člověka strkám do každého příběhu, dokonce i se stejným face claimem.


5. KAPITOLA - VYSVĚTLI TO!

Rychle otevřu oči. Hlava mě bolí. Je mi hrozně špatně. Vstanu a protáhnu se. Dávám si pozor, aby se mi nezatočila hlava. Obleču si bílý chlupatý župan a zamířím do kuchyně. Má matka zrovna připravuje lívance s borůvkami. - Asi jsem v té době jedla psy, když se jejich pes jmenuje Blueberry.


6. KAPITOLA - ZABIJ TO!

  „SUNDEJ TO ZE MĚ!!!" vykřiknu směrem k Harrymu. Kobylka spadne na zem. Já si zvednu nohy na sedačku. - Ta scéna s tou kobylkou je reálná. Opravdu se stala, akorát tam nebyl Harry, co si budem nalhávat.


Lidi očekávejte to, že z tohohle příběhu budu dělat glosy. Protože je v něm spoustu trapných vtipů a hlášek, že já se divím, že jsem něco takového dokázala zplodit. 

A myslím si, že by to byla docela sranda, no nemyslíte?

Wattpad || h.sWhere stories live. Discover now