Zodii de barbati care gatesc mai bine decat femeile

326 17 17
                                    

1. BARBATUL RAC  Dulce-acrisor si ceva... fermecator! Cam acesta e dictonul Racului in bucatarie. Barbatul Rac adora sa isi surprinda invitatii cu preparatele sale improvizate, majoritatea dintre ele continand ceva picant, insa nu atat de picant incat sa iti vina sa iesi la aer. Barbatul Rac este cunoscut pentru rolul sau de familist si poate inlocui oricand o femeie in bucatarie. Cand vine vorba de gatit, are o rabdare atat de mare incat, ca si multe femei, se satura doar gatind.

2. BARBATUL BERBEC

La prima vedere ai spune ca nu stie sa faca nici macar o omleta, insa daca stai prin preajma lui in bucatarie o sa vezi ca toate retetele pe care le-ai gustat sunt facute de el si nu de mama, sora sau nevasta asa cum banuiai. Berbecul este foarte lenes cand vine vorba de bucatarit, insa atunci cand pune mana pe ingrediente ies miracole culinare.

3. BARBATUL CAPRICORN

Capricornul este omul dulciurilor. Daca vrei o prajitura delicioasa, pune-ti increderea in talentul unui Capricorn. Acesta se pricepe nu doar la torturi si creme delicioase, ci si la ciorbe, preparate din pui sau chiar si mancare de tip fast-food, insa mult mai aromata si mai sanatoasa. Capricornul este foarte meticulos cand vine vorba de gatit si nu va iesi cu niciun gram in afara retetei.

Respecta fiecare mod de preparare. Are, totusi, un secret pe care multe femei nu reusesc sa il descopere. Pe langa urmarea stricta a etapelor de preparare a mancarurilor, Capricornul face ceva in plus pentru un gust savuros. Nu ne intrebati ce pentru ca e un secret bine pastrat!

4. BARBATUL VARSATOR

Vrei experimente culinare de senzatie? Crezi in retetele culinare improvizate? Ai fi curioasa sa incerci combinatii imposibile in bucatarie fara sa iti fie greata dupa aceea? Barbatul Varsator este maestru in asa ceva. Acesta revolutioneaza lumea culinara si inventeaza retete pornind de la varianta lor clasica. Fiind foarte curios din fire, de fiecare data vei gusta o altfel de omleta daca e facuta de el. Nicio masa nu seamana cu cealalta.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum