Cum iti controlezi furia?

344 25 18
                                    

Berbec

Nativul din această zodie e foarte vulcanic, iar cea mai bună metodă pentru a îşi controla furia este să se descarce alergând ori practicând orice sport.

Taur

Taurul se enervează foarte greu, însă atunci când o face este de neoprit. Pentru a-şi controla furia, Taurul trebuie să experimenteze autocontrolul, pentru care este atât de renumit.

Gemeni

Când Gemenii se enervează, nu mai ascultă nimic şi vorbesc încontinuu, iar acest lucru îi dezavantajează pentru că, pe măsură ce vorbesc mai mult, se enervează mai tare. Aşadar, aceştia trebuie să înveţe să asculte.

Rac

Furia Racului se poate calma numai după un duş fierbinte sau o baie cu spumă.

Leu

Leul are tendinţa de a transforma totul în ceva personal. Aşadar, atunci când acesta se enervează, se gândeşte numai la el. Dacă face un efort şi se pune în locul interlocutorului, Leul se va calma imediat.

Fecioară

Orice Fecioară veritabilă îşi iese din minţi atunci când haosul se instalează. Pentru a se calma rapid, Fecioara trebuie să privească imaginea de ansamblu pentru că aşa vor realiza că lucrurile nu sunt atât de grave pe cât credeau.

Balanţă

Balanţele îşi reprimă adesea trăirile, aşa că nu ar fi rău să se descarce zdravăn în momentele de furie. Dacă se abţin nu vor face nimic altceva decât să capete şi mai multe frustrări.

Scorpion

Scorpionii sunt imprevizibili în momentele de furie, uneori devenind tăcuţi, iar alteori "explodând" de-a dreptul. Pentru a se calma, aceştia ar trebui să facă nişte exerciţii de respiraţie.

Săgetător

Acest nativ are senzaţia că le ştie pe toate şi că le poate face pe toate. Pentru a se calma, nu ar fi rău să empatizeze cu cei din jur.

Capricorn

Pentru a îşi potoli îngrijorarea care îi defineşte, Capricornul simte nevoia să controleze lucrurile. Nu ar strica puţină meditaţie în momentele de furie.

Vărsător

Vărsătorul acţionează în tăcere atunci când este furios. Pentru a îşi potoli însă furia, nu ar strica să vorbească despre ce se întâmplă şi să spună lucrurilor pe nume.

Peşti

Când devin furioşi, Peştii uită de ce sunt supăraţi şi îi enervează orice. Pentru a se calma, ar trebui să îşi ia o pauză şi să analizeze în amănunt situaţia.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum