zodiile inselate

97 2 0
                                    

Sa fii inselat/a este una dintre cele mai grave si dureroase situatii atat pentru femei, cat si pentru barbati.
In fuctie de zodiac, oamenii pot avea diferite reactii de la unele agresive, pana la indiferenta. Citeste mai departe cum reactioneaza oamenii cand sunt inselati, in functie de zodie:
1. Berbec: le va spune tuturor ce ai facut
Berbecii pun foarte mare pret pe incredere, iar sa-i inseli este ceva de neiertat pentru ei.De la prieteni comuni, la familie si chiar seful tau, Berbecii vor destainui tuturor ce ai facut, facandu-te sa pari o persoana de neincredere.
2. Taur: te va face sa suferi
Desi nu vor apela la o razbunare imediata, Taurii vor avea un plan foarte bine pus la punct de a te face sa suferi. Cunoscuti pentru caracterul vulcanic, Taurii vor gasi un mod agresiv de a te face sa platesti pentru greseala de a-l insela.
3. Gemeni: iti va distruge lucrurile
Intr-o criza de nervi, primul instinct al Gemenilor va fi sa se razbune pe obiectele tale personale. Daca partenerul tau Gemeni a aflat ca l-ai inselat, tine departe de el telefonul, hainele sau alte obiecte de valoare, deoarece este foarte probabil sa le distruga.
4. Rac: te va face sa te simti prost
Daca ai inselat si regreti deja ca ai facut asta, nativii din zodiac Rac te vor face sa te simti si mai prost pentru greseala comisa. Le va spune tuturor ce ai facut pentru a se asigura ca fiecare persoana te cearta la fel ca el.
5. Leu: va profita de greseala ta
Leii nu vor recurge la despartire, dar in schimb vor profita de greseala ta ca sa preia intreaga putere asupra relatiei. De la cumparaturi pana la spalatul vaselor, toate vor cadea pe umerii tau daca ii calci stramb unui Leu.
6. Fecioara: te va urmari pana la momentul oportun razbunarii
Daca initial Fecioarele vor fi urmarite de un sentiment de vinovatie, daca nu vor gasi niciun motiv pentru care ai fi putut sa le inseli, te vor uri vesnic. Razbunarea va veni ceva mai tarziu, dupa un plan bine pus la punct.
7. Balanta: te va umili
Dupa socul pe care il va avea initial, cand va descoperi ca ai inselat-o, Balanta va cauta toate mijloacele posibile pentru a te face de ras in fata apropiatilor si nu numai.
8. Scorpion: nu exista impacare
Desi Scorpionii pot parea relaxati inial la auzul vestii ca au fost inselati, acestia planuiesc in mintea lor crima perfecta.Pentru nativul Scorpion tradarea increderii este cea mai mare greseala intr-o relatie, iar, daca l-ai inselat, nu mai exista cale de impacare.
9. Sagetator: nu va mai vorbi cu tine niciodata
Odata ce afla ca l-ai inselat, Sagetatorul nu-si va mai dori niciun fel de legatura cu tine, evitand sa-ti mai vorbeasca sau sa se mai intalneasca vreodata cu tine.Firi sensibile, Sagetatorii vor suferi enorm, insa cel mai probabil nu-ti vor mai permite sa fii alaturi de ei.
10. Capricorn: va considera ca nu te-a intalnit niciodata
Cea mai buna razbunare la care vor apela Capricornii va fi sa te elimine total din viata lor. Nu suporta sa traiasca in trecut si va incerca sa-si faca viata cat mai frumoasa imediat dupa despartire,pentru a-ti oferi o lectie.
11. Varsator: nu va crede ce i se intampla
Varsatorilor nu le va veni sa creada ca ai fost capabil sa le gresesti in modul acesta si vor reactiona destul de vehement. Dupa ce se vor calma, se vor indeparta de tine, fara sa lase vreo sansa relatiei voastre.
12. Pesti: va suferi
Pestii sunt cunoscuti pentru sensibilitatea lor si reprezinta, probabil, zodia care va suferi cel mai mult in cazul unei infidelitati. Desi le va lua ceva timp sa-si revina, Pestii vor deveni furiosi si isi vor dori sa se razbune, insa pana la urma vor trata totul cu indiferenta.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum