Cele mai serioase si mai organizate zodii

127 2 0
                                    

Indiferent ca este vorba de zodii de foc, aer, apa sau pamant, cele mai serioase semne astrologice acorda importanta felului in care organizeaza lucrurile.

1. Taur

Taurul este o zodie careia ii place sa analizeze, sa planuiasca lucrurile. Este una din cele mai serioase din zodiac si, de obicei are tendinta de a analiza in exces orice decizie. Din aceasta cauza tind sa fie persoane stricte, care isi schimba cu greu parerea. Cu alte cuvinte, accepta rar sfaturi de la alte persoane.

2. Leu

La fel ca Taurul, Leul are tendinta de a lua lucrurile prea in serios. Este obsedat de disciplina si ii place ca totul sa fie asa cum vrea el. Accepta cu greu alte pareri sau decizii. Totodata vrea ce este mai bun pentru el si pentru familia lui si pentru asta lucreaza intotdeauna foarte mult. Trasatura cea mai impunatoare a leului este mandria.

3. Fecioara

Fecioara este una din zodiile serioase deoarece analizeaza si se gandeste foarte mult la fiecare decizie pe care trebuie sa o ia. Aceasta ia in calcul fiecare posibilitate si fiecare risc. Cateodata o persoana Fecioara poate parea foarte aspra, rigida, deoarece are tendinta de a-si face griji in avans pentru diferite situatii, fara a avea un motiv intemeiat.

4. Scorpion

Scorpionul are o personalitate puternica si va aborda totul in viata cu foarte mult efort, indiferent ca este vorba de o relatie de dragoste sau de munca. Pentru aceasta zodie nu exista o zona gri, fie iubesc, fie urasc un lucru.

5. Capricorn

Semn de pamant, Capricornul este o zodie care vrea sa stie totul. Incearca mereu sa afle orice informatie de care are nevoie si se asigura ca o face in timp util. Pentru el nimic nu este imposibil. Are o putere de munca impresionanta si in general nu accepta critica din partea altcuiva.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum