Jocul seducției

252 7 0
                                    

Berbec

1. Evita rutina!

Orice ai face, fereste-te de monotonie. Daca vrei sa-l seduci, fii imprevizibila. 

2. Fii iute ca gandul!

De indata ce i-ai atras atentia, actioneaza rapid, fiindca Berbecii stau prost la capitolul rabdare si nu ii plac povestile de dragoste care se deruleaza "in reluare".

3. Lasa-l sa se desfasoare!

Daca-i placi, va dori sa impresioneze. Daca se ofera sa castige un ursulet de plus pentru tine in parcul de distractii si reuseste, arata-i cat de mult apreciezi gestul, fiindca ii place sa castige si ii vei rani orgoliul daca te faci ca ploua.

Taur

1. Evita jocurile!

Prima regula in relatia cu un Taur are legatura tocmai cu modul de desfasurare al "jocului seductiei". Este un barbat direct, asa ca nu face pe inabordabila si nu incerca sa-i atragi atentia facandu-l gelos. Nu-i place sa se joace de-a soarecele si pisica pentru ca nu gusta nesiguranta. El vrea sa stie una si buna: esti fata serioasa au ba?

2. Reciprocitatea este cheia!

Ce ii oferi, vei primi inapoi inzecit. Asa ca ai grija sa-l coplesesti cu atingeri tandre si cuvinte dulci. Este un rasfatat si jumatate si are gusturi fine, asa ca imbraca-te atent si alege un parfum rafinat!

3. Feminitatea il fascineaza!

Nu te arunca asupra lui ca o felina care sta la panda. Aminteste-ti ce inseamna sa fii femeie si comporta-te ca atare. Rochiile vaporoase si lenjeria sexy nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau de seductie.

Gemeni

1. Care este ultima carte pe care ai citit-o?

Nu face greseala sa raspunzi la aceasta intrebare cu un autor la moda despre care ai auzit in trecere in metrou. Avand in vedere ca este la curent cu noutatile din domenii variate, nu vei avea prea multe sanse sa il cuceresti daca ultima carte citita este una de bucate. Ne pare rau, dar acesta este adevarul. Barbatul Gemeni se plictiseste usor si singura cale de a-i atrage atentia este sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el. Iar asta inseamna sa ai pasiuni, sa citesti, sa te informezi. Intr-un cuvant, femeia perfecta pentru nativul din zodia Gemenilor este avida de cunoastere. 

2. Fereste-te de rigiditate!

Vei vedea ca obisnuieste sa se razgandeasca des, sa analizeze o situatie din toate punctele de vedere si sa ia decizii in cunostinta de cauza. Daca strambi din nas de fiecare data cand vine cu o perspectiva noua, pe motiv ca "te baga in ceata", n-ai prea multe sanse sa il cuceresti. Pentru ca o relatie cu nativul din zodia Gemenilor sa aiba sanse de reusita, trebuie sa fii un spirit liber, sa ai o minte agera si sa fii dispusa sa vezi lucrurile prin ochii lui.

3. Imbratiseaza aventura!

Adora tot ce inseamna noutate si va veni adesea cu idei pe care sa le incercati. Insa pentru ca el sa te vada cu ochi buni, va trebui sa preiei din cand in cand initiativa. Fii spontana si propune-i primul lucru trasnit care iti trece prin cap. Din cate stim noi, Gemenii sunt destul de deschisi incat sa incerce absolut orice, macar o data, asa ca nu ai cum sa dai gres.

Rac

1. Arata-i ca stii sa pastrezi un secret!

Increderea este cuvantul de baza in relatia cu nativul din zodia Racului, dublata de sinceritate si discretie. Nu te apuca sa te lauzi in stanga si in dreapta ca ai cucerit un barbat bine! In plus, nu te apuca sa-i dezvalui detalii despre fostii parteneri, fiindca va crede ca nu esti in stare sa pastrezi un secret si ca la fel vei face, probabil, si cu lucrurile pe care el ti le spune.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum