Cum reactioneaza fiecare zodie la o declaratie de dragoste

493 30 9
                                    

Berbec

Pentru acest nativ totul este o competitie, asa ca raspunsul lui va fi "Eu te iubesc si mai mult". Pentru ca vrea sa fie cu orice pret deasupra tuturor, s-ar putea ca Berbecul sa se trezeasca, dintr-o data, singur.

Taur

In ciuda caracterului tare, Taurul este destul de nesigur atunci cand vine vorba de iubire. „Pe bune? Esti sigur/a?" ti-ar putea raspune acest nativ la o declaratie de dragoste. Nu va fi niciodata sigur pe iubirea cuiva, iar asta rezulta din timiditatea ascunsa a Taurului.

Gemeni

Reactia lor la „Te iubesc" ar putea sa te surpinda. „Si mie imi place vara", ori „Ai vazut filmul acela...?". Egoisti din fire, Gemenii nu prea stiu cum sa raspunda unui sentiment atat de altruist cum este iubirea, asa ca e posibil sa reactioneze intr-un mod cam ciudat.

Rac

Daca-i spui unui Rac ca il iubesti, este cazul sa te pregatesti pentru o declaratie de dragoste cat mai detaliata. „Cat de mult?", „Pentru cat timp?", ar putea sa fie raspunsul acestui nativ. Pentru ei iubirea este vesnica, asa ca, daca nu esti sigur pe sentimentele tale, mai bine amana momentul unei astfel de afirmatii.

Leu

La fel de egoist ca si nativul zodiei Gemeni, raspunsul lor la iubire este de multe ori „Stiam asta", sau „Pai cum sa nu ma iubesti?". Este atat de narcisist, incat Leului i se pare normal ca toata lumea sa-l iubeasca si chiar sa-l venereze. Singura lui problema este de ce nu i-ai spus asta mai devreme...

Fecioara

Nu prea o dai pe spate cu un „Te iubesc". Iti va raspunde imediat „Multumesc", semn ca nu prea este impresionata de astfel de gesturi de tandrete. Pentru ea faptele conteaza, asa ca pregateste terenul din timp cu ceva concret. in caz contrar, Fecioara nu se va arata prea satisfacuta de iubirea ta.

Balanta

In ciuda faptului ca sunt destul de echilibrate, Balantele s-ar putea sa-si piarda cumpatul in momentul in care le este declarata iubirea. „Ma scuzi putin, revin imediat", ti-ar putea rapunde acest nativ, care ar da fuga la baie pentru a anliza putin cele intamplate. Daca nu vrei sa o dai pe spate, la propriu, pregateste putin terenul inainte, pentru a fi sigur ca momentul va fi unul fericit.

Scorpion

„Esti sigur?", ar putea fi raspunsul unui Scorpion la iubirea ta. Chiar daca vrea cu orice pret sa auda asta de la partener, nativul acestei zodii incepe sa o ia razna cand aude de astfel de sentimente. Cu toate astea, sunt oameni normali, care vor sa fie iubiti.

Sagetator

Alta zodie, alte drame. „Eu te-am iubit primul", sau „Exact asta voiam sa-ti spun si eu acum cateva zile". Cu asta ar putea sa-ti raspunda Sagetatorul la declaratia de iubire si chiar s-ar putea sa-i para rau ca i-ai luat-o inainte. Ba se simt fericiti ca sentimentul le este impartasit, ba mor de ciuda ca nu au spus ei primii „Te iubesc".

Capricorn

Romantismul nu-i caracterizeaza pe cei nascuti sub acest semn, asa ca raspunsul lor s-ar limita la „Stiu". Chiar daca ii declari iubirea intr-un mare fel, e posibil ca tot ce vei primi in schimb sa fie un zambet si cam atat. Nu spune nimeni ca nu au si ei o parte sensibila, doar ca o arata foarte rar.

Varsator

Acest nativ s-ar putea sa-ti raspunda cu niste citate filosofice ce te-ar putea incuia. „Ce este iubirea?" Cum sa mai raspunzi la o astfel de replica din partea Varsatorului? Pentru ca nu se implica atat de usor intr-o relatie stabila, o declaratie de dragoste i-ar putea face sa se simta stingheri.

Pesti

La fel ca si nativii zodiei Rac, Pestii ar vrea sa afle mai multe detalii. „Cum?", „Cat de mult?", „De cand?", ar putea fi raspunsul lor la banalul tau „Te iubesc". Trebuie, asadar, sa ai toate raspunsurile pregatite, pentru ca urmeaza sa treci prin testul de foc al Pestilor, care vor sa vizualizeze sentimentele tale, in loc sa te creada pe cuvant.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum