într-o relație (calitati si defecte)

452 35 12
                                    

Berbec

CalitatiBerbecii sunt pregatiti mereu pentru aventuri si sunt foarte amuzanti. Energia lor este contagioasa, iar chimia dintre voi doi este incredibila.

Defecte: Pot fi foarte critici cu ei insisi si se vor indeparta de tine in acele momente. Totodata Berbecii sunt cunoscuti pentru modul in care iti ignora apelurile si mesajele.

Taur

CalitatiTaurii sunt foarte iubitori si te vor face sa te simti protejata. In plus, exista si o sansa ca partenerul tau sa gateasca foarte bine.

Defecte: Cateodata pot fi foarte incapatanati si nu vor sa faca nimic. Daca nu te descurci cu acest tip de oameni ar fi mai bine sa stai departe de un Taur.

Gemeni

CalitatiNu te vei plictisi niciodata intalnindu-te cu o persoana Gemeni. De regula persoanele Gemeni sunt foarte inteligente, pot sustine o discutie pe orice subiect si, in plus, vor pune pe primul loc sentimentele si nevoile tale.

Defecte: Deoarece sunt atat de inteligenti, pot da impresia ca stiu tot si te pot face sa te simti inferioara din punct de vedere intelectual. Totodata ei au obiceiul de a se gandi prea mult la unele lucruri si se pot supara destul de repede.

Rac

CalitatiRacii te vor trata bine intotdeauna si poti avea incredere deplina in ei. Totodata aceasta zodie este potrivita pentru angajamente.

Defecte: Isi schimba dispozitia foarte des. Acum sunt foarte fericiti, iar in secunda urmatoare devin tristi si melancolici, fara sa-ti spuna ce ii supara.

Leu

CalitatiLeii au o multime de calitati: sunt amuzanti,pot face mereu lucrurile mai interesante si au carisma. Alaturi de un Leu vei crea cele mai frumoase amintiri.

Defecte: Leul nu este considerat cea mai empatica zodie. Pentru acesta, sentimentele oamenilor din jur nu conteaza foarte mult, iar atunci cand ranesc pe cineva nu isi asuma responsabilitatea pentru acest lucru.

Fecioara

CalitatiPersoanele din zodia Fecioara sunt in general foarte dragute si au mereu grija de sentimentele tale. Pot fi adorabile intr-un mod matur si te poti baza intotdeauna pe ele.

Defecte: Pot fi foarte sensibile si se vor indoi de sinceritatea ta atunci cand incerci sa le ajuti sa se simta mai bine.

Balanta

CalitatiBalantele saruta cel mai bine. Totodata stiu sa flirteze si sa te faca sa te simti atragatoare.

Defecte: Aceasta zodie uraste conflictul, asadar in loc sa va despartiti fata in fata, va prefera sa te ignore si sa nu afli niciodata ce se intampla.

Scorpion

CalitatiAtunci cand esti cu un Scorpion, legatura va fi de obicei foarte puternica, iar totul este foarte intens, atat din punct de vedere sexual, cat si emotional. Aceasta zodie se implica mereu cu multa pasiune.

Defecte: Intensitatea poate fi atat un avantaj, cat si un dezavantaj, deoarece seriozitatea acestei zodii poate deveni infricosatoare.

Sagetator

CalitatiSagetatorul este foarte amuzant si distractiv. Mereu are o dispozitie buna si este gata de noi experiente.

Defecte: Este incantat de lucrurile noi, asadar poate fi o provocare sa incerci sa aveti o relatie serioasa. Angajamentele nu sunt chiar specifice acestei zodii.

Capricorn

CalitatiNu trebuie sa iti faci griji de loialitatea unui Capricorn. Acesta iti va fi mereu credincios si poti avea incredere in el. In plus, acesta nu va astepta Craciunul sau ziua ta pentru a te face sa te simti speciala, asa ca este posibil sa fii surprinsa cu flori si cadouri.

Defecte: Capricornul isi doreste sa controleze totul si de aceea este posibil sa te simti inconfortabil in preajma lui. Poate fi destul de manipulator, insa fara sa isi dea seama.

Varsator

CalitatiUn Varsator te va surprinde mereu cu gandurile sale unice. Va fi dispus mereu sa incerce lucruri noi, fie ca e vorba de un restaurant nou sau un club. Cand esti in preajma unui Varsator, acesta te face sa te simti in largul tau.

Defecte: Cateodata Varsatorii pot fi prea visatori si nepasatori. Emotiile pot deveni o problema pentru acestia si totodata pot fi agresivi daca nu sunt lasati sa ia decizii.

Pesti

CalitatiPestii vor incerca mereu sa te inteleaga. Un partener Pesti te va face mereu sa razi si va deveni si cel mai bun prieten al tau.

Defecte: Nativii acestei zodii pot fi foarte sensibili si se pot inchide in ei fara a-ti explica cu ce anume i-ai ranit. Este posibil ca in relatia cu ei sa apara numeroase probleme de comunicare.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum