Ce zodii te vor ierta?

92 3 0
                                    

Ei bine asta depinde de relatia pe care o aveti, de calitatea scuzelor tale si, desigur, de semnul astral al persoanei careia ii ceri iertare! Ce zodie va fi foarte fericita sa treaca peste? Ce zodie va ierta, dar nu va uita? Ce zodie te va face sa muncesti mult pentru a-i recastiga increderea? Afla in continuare ce zodie te va ierta...

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Oarecum. Depinde de definitia pe care o ai pentru termenul ,,iertare". Daca vei supara un Berbec, acesta se va infuria, apoi va uita, dar cand isi va aminti se va enerva din nou si ciclul continua.

Taur (20 aprilie - 20 mai): In niciun caz.Odata ce ai suparat un Taur, nu exista nicio sansa sa fii iertata. Dintre toate zodiile, Taurul este cel care iti va purta pica toata viata si nu ai ce sa faci in legatura cu asta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Da, dar nu se stie cum, de ce sau cand. Gemenii sunt schimbatori asa ca s-ar putea sa te ierte imediat sau, din contra, este posibil sa doreasca sa vorbeasca despre situatie ore intregi. Cel mai simplu mod pentru a obtine iertarea acestei zodii este sa o faci sa rada.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Da. Cei din zodia Rac sunt atat de empatici, incat daca poti apela la latura emotionala a situatiei si te poti conecta cu ei la un nivel mai profund, vor fi mai mult decat dispusi sa te ierte.

Leu (23 iulie - 22 august): Poate. Depinde foarte mult de persoana ta. Leul este o zodie iubitoare, pozitiva si foarte loiala, iardaca esti foarte apropiata de aceasta persoana, este posibil sa te ierte pentru aproape orice (dar doar daca depui si tu efort).

Fecioara (23 august - 22 septembrie): In mare parte, da. O Fecioara te va ierta, dar nu te va lasa sa uiti. Pentru ca mintea lor e mereu activa si analitica, cei din zodia Fecioara vor aduce situatia in discutie de fiecare data, cand orice mic detaliu le poate aminti de asta.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie):Absolut. O Balanta vrea cu adevarat sa ierte pe toata lumea pentru a mentine o atmosfera de pace, asa ca da-i un motiv - orice motiv- sa treaca peste aceasta situatie si o va face.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):Mult noroc. In cel mai bun caz, vei primi sansa sa ii arati ca ai depus suficient efort emotional pentru a merita a doua sansa; in cel mai rau caz, va folosi impotriva ta ceea ce ai facut si iti va ruina viata.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie): Posibil. Daca a fi o persoana iertatoare face parte din imaginea ideala a unui Sagetator, acesta te va ierta, insapoate la fel de usor sa fie o persoana foarte incapatata, ,,care le stie pe toate", asa ca depinde de norocul tau.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):Nu. Un Capricorn nu va ierta niciodata cu adevarat, dar se va preface pentru o vreme daca doreste sau are nevoie de ceva de la tine.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie):Eventual, pentru ca iertarea este un lucru bun. Poate dura ceva timp, dar daca ii vei prezenta motive bune pentru a te ierta, acest lucru s-ar putea sa grabeasca procesul.

Pesti (29 februarie - 20 martie): Da. Pestilor nu le face placere sa poarte pica. Te vor ierta, dar trebuie sa le dai timpul si spatial necesar sa proceseze situatia si sa ajunga singuri la o decizie.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum