CELE MAI SEXY ZODII

21 0 0
                                    

 Berbec

Berbecii sunt foarte încăpățânați, probabil asta îi și face sexy, dincolo de toate. Ei vor să iasă numai cum vor ei, când vor ei și nu prea le pasă de ceea ce vor cei din jurul lor. Au o tendință de a fi inabordabili, iar rezistența pe care o arată îi face să fie foarte interesanți, ca și persoane.

Leu

Leii sunt regii zodiacului și se pare că se încadrează și la capitolul cele mai sexy zodii, distincție pe care o merită din plin, sinceri să fim. Ei par a avea tot ce le trebuie pentru acest rol: au putere, au senzualitate, au încredere în ei și știu cum să se foosească de atuurile pe care le au astfel încât să obțină ceea ce vor. Sunt și cât se poate de perverși în sentimente, așa că așteaptă-te la nopți interesante în dormitor atunci când te combini cu un Leu.

Scorpion

Scorpionii sunt la fel de sexy ca și leii, numai că ei sunt conștienți de asta. Te vor fermeca cu o privire sau cu o atingere, astfel încât să îți aduci aminte toată viața de ei. Nu sunt genul care să stea să agațe la colț de stradă, lor le plac discuțiile spumoase și interesante, pe care le practică înainte de a sări asupra ta. Vrea și îi place să te cucerească cu siguranța lui de sine și asta îl face și mai sexy.

Mai dual ca niciodată, Geamănul erte o zodie sexy, prin natura lui. Numai că el alternează stările și rolurile în funcție de cum simte. Într-o zi îl poți găsi sexy, în altă zi îl poți găsi cât se poate de fad, în următoarea nu vei ști ce ai găsit la el, pentru că nu parea a mai avea nimic din acel sentiment pe care ți l-a dat cu 2 zile în urmă. Pentru a fi sinceri, Gemenii știu să dea impresia că sunt sexy, ei nefiind neapărat niște pricepuți în domeniu.

Jurnalul ZodiilorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum