30. Vážně jsi tohle řekla?

11.8K 419 10
                                    

Harry mě pustil a já zůstala stát jako opařená. Podíval se na kluky a šel doprovodit doktorku Morgan ven.

Už už jsem se chtěla otočit a jít pryč, když na mě promluvil Niall: ,,Pojď si na chvilku sednout za náma." Opravdu se mi do toho nechtělo, spíš jsem se ale divila, že na mě normálně promluví, takhle před klukama. Nadechla jsem se a šla si sednout vedle Nialla na gauč, ještě bylo volné místo u Liama, ale já dala přednost Niallovi. O něčem se bavili, nevnímala jsem o čem.

,,Danielle?", štouchl do mě Niall, až jsem nadskočila.

,,Ehm....cože?", vrátila jsem se Zem. Louis se uchechtl. Nevěnovala jsem tomu pozornost.

,,Jestli s náma půjdeš na jeden ples?", ozval se Liam. Jako vážně?

,,Cože?", vykulila jsem oči.

,,Harryho by to potěšilo.", pronesl Louis a opřel se lokty o kolena. Vážně mě chci vzít na ples? Každopádně nechci potěšit Harryho, takže nikam nejdu.

,,Je to nutné?", zeptala jsem se opatrně. Přece jenom jsem z nich neměla dobrý pocit, takhle tu sedět s mafiány a bavit se s nimi o všedních věcech, nevěstí nic dobrého. Pomalu jsem pila čaj, který přede mě Niall postavil. Chutnal nějak divně, ale netěšila jsem to.

,,Danielle, pojď.", řekl Niall a udělal na mě ,,psí očka"? Podívala jsem se na Louise s Liamem. Taky nahodili tento výraz a dívali se mi do očí. Rázem se všichni začali smát. Mě to samozřejmě rozesmálo taky.

Harry

Konečně jsem se zbavil Chloe a vrátil se do obýváku. Danielle tam byla s klukama a smála se? Ještě jsem ji neslyšel se smát, měla krásný smích. Chvilku jsem je pozoroval ode dveří.

,,Co je tady tak k smíchu.", vešel jsem dovnitř a sedl si vedle Liama.

,,Ale nic...",, zasmál se Niall. Danielle jakoby ztuhla. Zamrzelo mě to.

,,Danielle by se tě chtěla na něco zeptat.", štouchl do mě loktem Liam z vedlejšího gauče. Podíval jsem se tedy na ni a snažil se skrýt překvapený výraz. Dívala se všude jinam, jen ne na mě.

,,No tak Dani...", usmál se na ni povzbudivě Niall a ona mu slabě úsměv opětovala. Od kdy je s ním sakra taková kámoška? Ne, nežárlím! Dobře, žárlím.

Danielle

Ještě jsem se chvilku odhodlávala.

,,Můžu s vámi jít na ten ples?", zeptala jsem se s pohledem někde v dáli za ním. Vypadal, že mu čelist spadne až na podlahu.

,,Vážně jsi tohle řekla?", zeptal se a já pocítila v jeho hlase něco... podobného radosti. Podívala jsem se mu tedy do očí a přikývla.

,,Jasně, že můžeš.", smál se jako sluníčko. Kluci těkali pohledem z něj na mě a zase na něj. Kdyby to nebyli ti nejobávanější mafiáni podsvětí, tak jim jednu vlepím.

,,Je to pozítří.", upřesnil mi Louis. Už tak brzy? Panebože. Přikývla jsem tedy a snažila se na sobě nedat nic znát.

★★★

Čauko,
Nutně potřebuju vědět váš názor, mám psát jak z pohledu Danielle, tak i z pohledu Harryho, nebo jen z pohledu Danielle?
Co se vám čte líp?
Páni, už 2K přečtení!!

Jinak tohle je už 30. část!
Nečekala jsem, že to bude až tak dlouhé. :D a ještě zdaleka nekončíme. ;)
Miluju vás!

Vaše Astomilka

Dangerous mafia H.S.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora