53. Mami

8.6K 370 8
                                    

Našla jsem pokoj, ve kterém byla moje matka. Otevřela jsem dveře a vešla dovnitř.

Pokoj byl laděn do bílé, takže působil velice teple a příjemně, kdybych tam tedy nespatřila svou mámu v mátohách.

,,Mami.“, sedla jsem si na kraj postele a vzala ji za ruku. Pár minut jsem jen takhle seděla a držela ji za ruku, na které jsem na moment ucítila ten slabý stisk.

,,Omlouvám se, slečno, jdu ošetřit vaši matku.“, vyrušila mě postarší, ale mile působící žena, zřejmě nějaká služebná.

,,Jistě.“, položila jsem matčinu ruku zpět na postel a odešla se posadit do křesla, ze kterého bylo na postel hezky vidět.

Ta žena k matce přišla a otírala jí odřeninky a špínu z obličeje. Vydezinfikovala jí malé řezné ranky na rukou a tváři a já ani nechtěla vědět, od čeho ty rány má.

Když svůj úkol splnila, jemně se na mě usmála a odešla. Já se vrátila zpět k mámě. Znovu jsem ji vzala za ruku, tentokrát mi stisk oplatila silněji než před chvílí, ale stále téměř necitelně.

,,D-dani-elle.“, řekla s námahou skoro neslyšně.

,,Mami, jsem tady, neboj, už je to v pořádku, jsi v bezpečí.“, mluvila jsem na ni klidně. Oči ale neotevřela.

Stisk na její ruce povolil a ona trošku pootočila hlavu směrem ke mně, oči stále zavřené.

Přesně v ten moment se na škvíru otevřely dveře a v nich se objevila Harryho hlava. Nadzvihla jsem jedno obočí, abych se dozvěděla, co tu dělá.

,,Tvoje matka by měla odpočívat.“, řekl a vešel.

,,A ty bys měla taky.“, dodal, když přišel až ke mně a natáhl ke mně ruku. Podívala jsem se z mámy na Harryho a zpět.

Smutně jsem pozvedla jeden koutek úst a položila její ruku na postel a chytila se té Harryho, kterou mi nabízel. Vstala jsem z postele a došla s ním ke dveřím, které zůstaly otevřené. Ještě jsem se podívala na mamku a společně s Harrym jsme vyšli ven.

,,Neboj, postarají se o ní.“, řekl rozhodně a bylo jasné, že tím myslí služebné. Pokývala jsem hlavou a následovala jsem ho, kam mě vedl. Bylo to ke mně do pokoje, kde jsme si lehli na postel.

Přitulila jsem se k němu na hruď. Bylo fascinující, jak se během několika dnů změnil. Prostě jsme si vždycky automaticky lehli na mou postel a já si lehla na jeho hruď. Bylo to na denním pořádku a přišlo mi to už jako takový náš malý rituál, při kterém jsem se vždycky uklidnila.

Hladil mě po vlasech a já se takhle vždy uklidnila a srovnala si myšlenky v hlavě.

,,Děkuju.“, řekla jsem.

,,Za všechno.“, dodala vzápětí. Objal mě pevněji rukama a políbil do vlasů. Rána na boku ho musela zabolet, ale on na sobě nedal nic znát.

,,Pro tebe bych udělal cokoli.“, zašeptal mi do vlasů, že to bylo sotva slyšet, ale já to slyšela zřetelně.

Zvedla jsem se z něj a otočila na něj hlavu. On tu svou ale nepatrně otočil na bok a podíval se kamkoli jinak, jen ne mě do očí. Vím, že on, jako mafiánský boss, se takhle nevyjadřuje, ale bylo to od něj tak krásné.

Neváhala jsem a prsty jeho hlavu otočila k sobě tak, aby se mi musel podívat do očí. Hned jak se tak stalo, jsem ho políbila na rty. Ihned začal spolupracovat.

Chytil si mě kolem pasu a přitáhl na sebe. Líbali jsme se dlouho a postupně přidávali na intenzitě. Najednou jsem chtěla něco víc, ale Harry mě jen líbal a možná to bylo dobře, mohla bych toho později litovat.

Mám vás moc ráda, zlatíčka moje.

Vynesli jste DM už na 27. pozici ve fankikci!

Děkuju vám.

Vaše nadšená Astomilka

Dangerous mafia H.S.Kde žijí příběhy. Začni objevovat