48. Něco vymyslíme

9.3K 378 7
                                    

Notnou chvíli jsem jen tak seděla a zírala před sebe. Představa, že bych se zase dostala do rukou tomu praseti je nechutná. Zvlášť po tom, co mi udělal.

Proč si prostě nenajde nějakou jinou? Já vím, je to hnusné vůči nějaké unesené dívce, že by se dostala pod ruky někomu takovému jako je Malik, ale proč musím být do všeho zapletená já?

,,Ale my tě mu nedáme, neboj.", naklonil se ke mně Niall z vedlejšího křesla a chytil mě za ruku. Stiskla jsem ji pevněji, protože jsem potřebovala cítit něčí podporu.

To ano, jsem ráda, že mi řekl, že mě mu nevydají, ale copak mu můžu nechat napospas mou vlastní matku? Osobu, která mě celý život vychovávala a starala se o mě.

,,Ale co bude s mámou? Nemůžeme ji tam takhle nechat.", zvolala jsem zoufale.

,,Něco vymyslíme, neboj se. Ale teď si pojď na chvíli lehnout. Je mi jasné, že jsi v noci zase nespala.", ujistil mě Harry a já provinile sklopila hlavu, protože to byla pravda.

Už několik dní jsem se pořádně nevyspala, nemohla jsem. Jediné, na co jsem se zmohla, bylo přemýšlet o matce.

Kývla jsem ale a zvedla se. Vyrazila jsem pomalým krokem ke dveřím, které jsem otevřela a vyšla z nich.

Ještě jsem se podívala po klucích a pokusila se o lehký úsměv, který ale i přes veškeré moje snažení vypadal spíš bolestně.

Zavřela jsem za sebou dveře a vydala se chodbou dál a po schodech nahoru ke mně do pokoje.

Za sebou jsem uslyšela kroky, a tak jsem se otočila. Za mnou šel rychlým krokem Harry.

,,Dneska jsme to už rozpustili.", řekl, když přišel ke mně. Společně jsme došli až k mému pokoji, ten Harryho byl ještě o pár metrů dál.

,,Můžu k tobě?", zeptal se a usmál. Kývla jsem a vešla k sobě, Harry hned v mém závěsu.

Čekala jsem, že se posadí do křesla, jak má ve zvyku, ale on přešel k mojí posteli a lehl si na její okraj.

Zůstala jsem stát uprostřed pokoje, ale když mi rukou naznačil, ať přijdu k němu, lehla jsem si na druhou stranu.

Přitáhl si mě víc k sobě a já si položila na jeho hruď. Bylo mi s ním příjemně, čemuž jsem se opravdu divila, když se mi hlavou mihlo, co všechno mi udělal, hlavně na začátku.

Pamatuju si, že když mě si sem Harry vzal a dělal mi hrozné věci. Vlastně mi udělal to samé co Malik, jen to udělal víckrát. Tak proč mu tolik věřím...

Dangerous mafia H.S.Where stories live. Discover now