gxg// 18

4.1K 199 103
                                    

Bölüm şarkısı önermek istiyorum. Bir kaç tane önereceğim siz bir tanesini seçebilirsiniz. Ama mutlaka şarkı ile okuyun diyorum. 5SOS'tan "outer space, jet black heart, the girl who cried wolf, close as strangers"ı öneriyorum.

İyi okumalar

BECKY'NİN BAKIŞ AÇISI

"Saat 4'e geliyor." Calum saçlarını karıştırırken sabahın ilk ışıklarının vurmasıyla esen soğuk havada burnunu çekti. "Bir fikrin var mı?"

"Bir şeyler düşünüyorum ama daha sonra bunun olabileceğine ihtimal veremiyorum. Çok karışık bir durum ve aklım almıyor." Ona dönerek dinlediğimi belirtmek için mırıldandım. Esmer tenine rağmen göz altındaki mor torbalar belli oluyordu.

"Bir teori üretmeye çalışıyorum ama hiç bir şey gelmiyor aklıma. Sky kayıp ve 'L' denilen bir sapık bize saçma mesajlar gönderiyor. Acele bir şeyler düşünmeliyiz. Vaktimiz daralıyor!" Calum hala tepki vermeden duruyordu. Telefonumun mesaj sesi aramızda yankı yaptı. Elime alıp 'L' adlı sapıktan gelen -artık alıştığım bir durum olmuştu- mesajı açtım. Bir adresti.

"Calum bunu görmek isteyebilirsin." telefonu ona doğru çevirdim. Elimden telefonu çekerek mesajı okumaya başladı.

"Kalk Becky gidiyoruz." oturduğu yerden kalkıp aceleci tavırla bahçeden dışarı çıktı. Onu takip ettim.

"Araban nerede?"

"Dedim ya, lastik patladı ve bende iki sokak ötede bıraktım. Arabamda yedek lastik olduğunu sanmıyorum." Elini yumruk şeklinde sıkması, sinirli olduğunu gösteriyordu. Sakinleşmesi adına elimi kolunun üzerine koydum. Nefesleri durgunlaştı. Bana dönerek konuştu.

"Şu adrese yeniden bakabilir miyim?" Telefonu ona uzattım yeniden. Dikkatle gözlerini ekranda gezdiriyordu.

"Belmont bulvarı, William caddesi, 18A...bana tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum. Belki Michael biliyordur." diyerek kendi telefonunu aceleci tavırla çıkararak Michael'ı aradı.

"Michael! Sana bir adres soracağım. Evet evet! Hayır, bak Michael sonra anlatırım. Tamam, Belmont bulvarı, William caddesi 18A. Tanıdık geliyor mu? Hmmm....Evet! Harikasın! Tamam senide alacağız." telefonu cebine sıkıştırıp Michael'ların evinin olduğu tarafa doğru yürümeye başladı.

"Noldu?" koluna girerek hızına yetişmeye çalıştım.

"Michael orayı biliyormuş. O evden çıkana kadar yanına gitmiş oluruz. Ve onunla da şu adrese gideriz."

•••

"Dediklerinize inanmak gelmiyor ama doğruluğu tüm ciddiyetiyle yüzüme çarpıyor. Skylar'ın kaçırılmış olması çok saçma." Arabanın arka koltuğunda otururken ortaya geçip, öndeki Michael ve Calum'a doğru eğildim.

"Beynini kullanır mısın? Yemin ederim bunu düşünmekten midem bulandı. Bildiğimiz ve düşündüğümüz şeyleri söyleme artık." gözlerimi devirip koltukta arkama yaslandım.

"Hey, tamam! Susun artık! Michael adresin neresi olduğunu biliyor musun?" Direksiyon başındaki Michael her zamankinden daha tuhaf görünüyordu gözüme. Söylemediği bir şey varmış gibiydi. Sessizce dinlemeye başladım. Dudaklarını 'bilmem' demiş gibi yukarı kıvırdı.

"Luke'un mekanı. Önceden gitmiştim oraya ama, Skylar'la ne ilgisi var onu anlamadım." hızla araya girdim.

"Luke? Luke Hemmings mi?" Michael başını usulca olumlu bir şekilde sallarken içimdeki burukluğu hissettim. Luke Hemmings, Lisa Hemmings'in kardeşiydi.

Colors ✅जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें