5

2.7K 74 4
                                    

"Jag är så trött på ditt beteende under det senaste året, jag trodde att Stockholm skulle vara bra för dig. Att du skulle förstå att fester, rökning, alkohol, dåligt skolresultat, skolkning osv är dåligt" yttrade min pappa arg medans han försökte hålla kontroll på vägen framför.

"Jag förstår det nu, så sluta babbla" yttrade jag och himlade ointresserat med ögonen.

"Det är den där Oscar-killen som förstörde dig igen" sa pappa sedan och jag pillade med mina lilamålade naglar. "Du började att bli så duk-" fortsatte min pappa och jag avbröt honom med min suck.

"Det räcker. Den där "Oscar-killen" är faktiskt min pojkvän och jag älskar honom, och har gjort det i ett år. Och jag är arton år gammal och går sista året på gymnasiet, så jag är vuxen och tar ansvar över mina handlingar själv" yttrade jag och min pappa skrattade sarkastiskt och jag tittade förvånatsvärt på honom.

"Du beter dig förihelvte som ett barn. Du kan inte ta ansvar, och speciellt inte över dina handlingar. Och du bor under mitt tak, vilket betyder mina regler" svarade han och jag bet mig hårt i läppen innan jag öppnade min mun för att säga något, fast inga ord kom ut.

Vi körde i tystnad den sista vägen hem till Södermalm och jag hatade verkligen tystnaden.

Jag och min pappa brukade ha en bra relation trots alla problem han har haft med mig, fast nu hade han verkligen gett upp. Jag var ett större problem nu, som han visste aldrig skulle lösas.

Vi kom fram till Södermalm och han parkerade bilen på gatan utanför vårt lägenhethus. Jag tryckte av bilbältet och öppnade förarsätet och gick ut. Min pappa gjorde amma sak och låste sedan bilen efter oss med en suck.

"Du har utegångsförbud i en vecka, Och denna gången så menar jag det. Du har utegångsförbud" yttrade han och jag skakade löst på huvudet när han vände ryggen till.

Jag gick efter honom när han tryckte in koden till porten, och gick upp för trappan bakom honom.

Min mobil plingade till och jag lyfte upp den  ur fickan och läste smset som var ifrån Oscar. Jag tittade upp mot min pappa som antagligen inte hade hört.

"Ses vi ikväll eller?"

"Har utegångförbud. Du vet vad det betyder"

"Packa det du ska ha så hämtar dig vid 7"

Dear mrs fuckgirlWhere stories live. Discover now