28

2K 71 16
                                    

Jag vaknar nästa morgon av att en mobil vibrerar någonstans i rummet.

Jag gäspar, och sträcker på mig. Fast upptänker en arm som ligger över min midja.

Jag minns då vem jag är hos och händelserna ifrån igår. Och jag skakar på huvudet och suckar högt.

Jag reser mig upp så att armen trillar av min midja, och tittar på Oscar som fortfarande ligger och sover lugnt bredvid mig.

Jag tittar mot sängbordet och ser att det är min mobil som vibrerar hela tiden. Men sidan om mobilen får jag syn på en mellanstor ram, som jag aldrig hade sett förut. I ramen fanns det ett kort, ett kort på mig och Oscar ifrån förra sommaren som snart är ett helt år sedan när vi var på hans sommarställe.

Jag tittar på honom igen innan jag klättrar över honom och hoppar ur sängen.  Jag tar tag i ramen, kollar mer noga på kortet. Jag ser så glad ut och ler levande, och jag var helt ovetande om vad som skulle hända mig bara några månader efter. Att jag skulle få veta att han hade varit otrogen mot mig under våra första månader tillsammans. 

Jag la min tumme över mitt ansikte, och drog med den över glaset på ramen. Oscar såg på mig med en sådan kärleksfull blick, som om jag var det enda som kretsade i hans värld. Men nu undrar jag om han verkligen älskade mig så mycket, för jag dög inte. För annars skulle han inte ligga med någon annan.

Jag satte ner ramen igen, hindrade tårarna som sved bakom ögonen. Jag var glad att jag hade mina kläder fortfarande på mig. För jag kunde då snabbare lämna lägenheten. Jag tog upp min mobiltelefon från nattduksbordet och tänkte precis smyga ut när jag hörde Oscar röst.

"Jag vet vad du tänkte när du såg bilden" säger han och jag blundar, svär för mig själv inuti.

"Du undrade om jag älskade dig så mycket som jag såg ut att göra. Och att du egentligen kanske inte dög pågrund av att jag låg med någon annan"

"Hur vet du det?" Frågar jag och han vänder sig om mot mig.

"För jag känner dig" svarar han och tittar på mig, länge och jag skakar på huvudet.

"Jag måste åka hem. Jag vill inte ha något med dig och göra" yttrar jag och han sätter sig upp.

"Kan du berätta för mig om varför du var som du var igår?" Frågar han och jag skakar ännu en gång på huvudet.

"Du har inte med mitt liv att göra" fräser jag och han reser sig upp och kommer närmre mig, fast jag backar.

"Men jag ser att något är fel, my. Och jag bryr mig om dig!" Säger han och tar tag i mina handleder vilket får mig att inte backa mer.

"Du bryr dig inte om mig Oscar! Så säger ni allihopa, att ni bryr er och aldrig skulle såra eller skada mig" utbrister jag och känner tårarna falla ner från mina kinder.

"Vad menar du nu?!"

"Ni säger att ni ska skydda en. Fast sedan drogar ni ner en, och sätter på mig framför era vänner när jag knappt är i medvetet!" Gråter jag fram och drar mig loss.

"Vafan My! Vad har hänt med dig? Vad har dem gjort och vem har gjort det?!" Utbrister han och jag springer ut ur rummet med mobilen i handen.

Jag kommer fram till ytterdörren och försöka låsa upp den, fast mina händer skakar så mycket att jag inte lyckas.

Oscar kommer ifatt mig och jag faller ner på golvet och gråter alldeles hysteriskt medan jag skakar.

Han sätter sig ner på golvet och lägger armarna om mig medan jag gråter.

"Vad har hänt?" Yttrar han tyst och jag hör att gråten sitter i halsen på honom.

"O-oscar, dem våldtog mig"

Dear mrs fuckgirlWhere stories live. Discover now