33

1.9K 65 3
                                    

Efter att hans läppar har pressats mot min kind så ser jag att han blir besviken på hans ansiktsuttryck även hur mycket han försöker att le mot mig efteråt.

Han drar sig sedan sin hand genom sitt hår som han alltid har gjort så länge jag har känt honom. Han suckar sedan på grund av den stela tystnaden.

"Det var ju bättre att du vände på huvudet än att du lät mig kyssa dig utan att du kysste tillbaka" säger han och jag hör hur han försöker säga det lugnt utan att snäsa.

"Oscar, det känns som om vi återupplivar allt på samma sätt som första gången. Du skjutsar hem mig från en fest och jag sover över. Du kysser mig och jag vill inte" säger jag och han tittar bort.

"jag tror det är bäst om du åker hem" 

"va?" frågar jag och han harklar sig.

"Det är bäst om du åker hem" upprepar han och tittar då på mig.

"Men hur ska jag komma hem?" frågar jag och han rycker på axlarna.

"Du tycker ju att vi återupplivar hur det var första gången. Så då  borde du ju åka hem, så kan jag låtsas att jag sover" snäser han och jag minns då. Jag stack när han sov. 

"Men-"

"Du kom härifrån förra gången" avbryter han och jag biter mig i läppen. 

 Du är My, du ska inte gråta.

"okej, jag sticker. Jag hade ändå planerat att göra det imorse. Men det kom förhinder" säger jag hårt och ser hur hans ansikte mjuknar upp.

Jag går fram till ytterdörren där mina skor står ställda och plockar åt mig dem. Jag drar på mig dem och tar sedan jackan som hänger på en krok.

"My,nej snälla gå inte" säger han med ångest i rösten.

"Oscar nej. Du kan inte be mig att dra och sedan be mig att stanna. Jag är inte din docka längre, Hejdå" yttrar jag och sväljer ner gråten i halsen när jag öppnar ytterdörren och går ut. Jag stänger den sedan bakom mig, och när jag går ner från trappan så vill halva utav mig att Oscar ska komma efter. Fast det gör han inte.

När jag kommer ut från porten så plockar jag upp mobilen och på endast några batteriprocent så messar jag Felix, min festkompisar då jag är i behov av att glömma bort Oscar för stunden och komma härifrån.

Jag: 

Felix, hämta mig hos Oscar.

Dear mrs fuckgirlWhere stories live. Discover now