21

2.1K 65 23
                                    

Det kändes så skönt när jag la mig ner i min egna obäddade säng. När jag la mig på sängen så pustade jag ut och sträckte mig efter mobilen i min väska.

Jag drog upp den, läste smset igen ifrån Doria som jag ännu inte hade svarat på. Jag kunde inte förstå, att killen som hade i en princip varit min första riktiga pojkvän. Killen som även hade fått veta om mitt förflutna i malmö, han gjorde en sådan här sak.

En meddelandenotis ifrån Ogge dök upp och jag tryckte mig in på den. Jag läste smset och log snett åt det.

Ogge
Är påväg till dig nu med dina saker. Har även varit inom och köpt starbucks för vi ska prata om hur vi ska göra med äcklet Oscar.
Puss

Jag
Vad vi ska göra med Oscar?

Ogge
Jag ska döda honom, My. Och jag behöver bara ditt godkännade.

My
Näe, du behöver inte döda honom. Det är bara ett rykte liksom.

Ogge
Spelar ändå ingen roll. Han sprider ett rykte om inte stämmer om den finaste jag vet.

My
Hur vet du att det inte stämmer då?

Ogge
Det är något jag ska berätta för dig angående varför jag vet att det inte stämmer. Därför har jag köpt starbucks. Är hos dig om 5-10 min

My
Okejj

^^^^^^

Ogge kom in på mitt rum några minuter senare med två starbucksmuggar i händerna. Han hade ett litet leende påklistrat på sina läppar.

"Släppte min pappa in dig?" Frågar jag och han nickar medans han ställer ner muggarna på mitt nattduksbord.

"Han tittade lite sådär på mig innan jag presenterade mig som Ogge, och då sa han att han redan visste vem jag var" yttrar han och jag skrattar.

"Jag berättade om dig innan" yttrade jag och tog den ena muggen där mitt namn var skrivit slarvigt med en svart tuschpenna på.

Ogge satte sig ner på min säng och tog även sin mugg i sina händer. Han drack utav den och tittade sedan seriöst på mig.

"Jo det är såhär" yttrar han och suckar.
"Jag visste om att han var otrogen under en längre period"

"Va?" Frågar jag förvånat och Ogge nickar.

"Skojar du med mig nu? Det är dig jag har litat på! Det är dig jag har litat på att du skulle berätta om du visste" yttrar jag högt och han nickar svagt.

"Jag vet. Men jag kunde inte bara berätta" yttrar han och jag ställer ner muggen på mitt nattduksbord.

"Varför inte?! Jag hade kunnat dumpa honom för länge sedan. Jag hade kunnat ha gått vidare nu, tagit itu med honom då" yttrar jag och Ogge ser skamset bort.

"Jag ville inte att det skulle såra dig, My. Du är min bästa vän och han var min bästa vän då. Jag ville bara att du skulle få veta det själv och inte utav mig. För det är inte mitt jobb att berätta utan hans" yttrar Ogge utan att vända blicken mot mig.

"Men jag vet att jag borde ha berättar men jag ville liksom, aa du förstår" får han tyst fram och det är då han tittar på mig.

"Vad menar du med att Oscar 'var' din bästa vän? Han är väl det nu också?" Frågar jag och Ogge skakar på huvudet.

"Han är ett svin. Och jag kan inte vara vän med någon som sårar och är elak mot den finaste jag vet"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag vet att jag inte uppdaterar så ofta. Men försöker verkligen mitt bästa! Går i nian och det är väldigt stressigt nu det sista året.

Dear mrs fuckgirlWhere stories live. Discover now