Are you there?

1.5K 71 22
                                    

Geralt en Mara leefden in 1963 op een oude boerderij ergens in Oost-vlaanderen. Geralt was een Belgische landbouwer en had Mara leren kennen toen hij op vakantie ging in Amerika.

Het was een koude winternacht en het had de voorbije dagen nogal hevig gesneeuwd. Geralt en Mara zaten in hun zetel naar televisie te kijken toen ze opeens een soort van gehuil van buiten hoorden. Ze dachten dat het gewoon het geluid van de wind was en negeerden de geluiden.

Toen het brandhout op was moest Geralt naar buiten om een paar blokken hout te halen. Hij ging naar buiten en liep in de sneeuw naar de schuur waar het brandhout lag. Hij pakte een paar blokken en ging terug richting zijn huis. Opeens zag hij voetafdrukken in de sneeuw voor het raam van het huis. Geralt liet de houtblokken vallen en keek waar de voetafdrukken vandaan kwamen.

Hij zei tegen Mara dat hij even iets ging gaan halen aan de andere kant van zijn weiland omdat hij zijn gereedschapskoffer had laten staan. Hij loog tegen haar omdat ze zich anders zorgen zou maken over hem.

Hij volgde de voetafdrukken een halve kilometer verder en toen kwam hij tot het besef dat de voetafdrukken richting zijn boerderij gaan en niet in de richting waar hij naartoe ging. Hij besefte wat er aan de hand was en liep zo snel als hij kon terug naar het huis.

Hij zag het huis in de verte en alles was donker, er brandde geen enkel licht meer in zijn huis. Geralt dacht dat Mara waarschijnlijk al was gaan slapen want het was al na 12 uur s'nachts.

Hij kwam binnen en deed het licht aan. Er was niks vreemd, Geralt sloot de deur en ging naar boven. Toen hij naar boven ging deed hij de deur van de slaapkamer open en zei 'Are you there?'. Toen hij geen antwoord kreeg deed hij het licht aan en zag Mara op het bed liggen met een afgesneden hoofd en overal lag er bloed.

Er lag een briefje op het bed.

'De Reaper was hier '

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en zet iets in de comments wat je er van vond.

Creepiest Horror StoriesWhere stories live. Discover now