The Clown....

572 39 13
                                    

Toen ik net 7 jaar werd, kreeg ik van mijn tante een levensechte clownpop. Ik was nooit zo een fan van clowns of  van het circus maar ik was dolblij met het gigantische cadeau. Tante Ann zei dat ze die clown gekocht had in een oud winkeltje van een oude dame.

Het vreemde aan die clown was dat zijn ogen mij leken te volgen. Waar dat ik ook ging, de ogen van die pop volgde me. De huid van de clownpop voelde zo realistisch aan dat het bijna eng was.

Ondanks de creepy ogen en de rare geur van de pop, was ik zeer blij met het ongewone geschenk. Het werd al laat, tante Ann ging weg en het was bedtijd voor mij. Mijn vader pakte de clownpop en zette het in een stoel naast de kast in mijn slaapkamer. Hij dekte me in en deed het licht uit en sloot de deur. Ik viel al snel in slaap.

Ik werd opeens wakker van het geluid van kleine voetstapjes rondom mijn bed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik werd opeens wakker van het geluid van kleine voetstapjes rondom mijn bed. De voetstapjes kwamen dichter en dichter en ik schreeuwde voor mijn vader en daarna stopte de voetstapjes.

Mijn vader kwam binnen en deed het licht aan. Ik keek in de richting van de lege stoel naast de kast en mijn vader vroeg wat er aan de hand was. Ik vertelde hem over de voetstapjes en hij dacht onmiddellijk dat ik een nare droom had gehad. Hij zei dat er geen monsters bestonden en opende de kast om te laten zien dat er absoluut geen monsters in de kast zaten.

Hij keek onder mijn bed en haalde mijn clownpop er van onder en zei ' Zie je wel, monsters bestaan niet'. Daarna legde hij de grote clownpop naast mij in bed. Hij gaf me een knuffel en ging terug weg.

Ik bleef denken dat ik het me niet verbeeld had en toen schoot me te binnen dat ik de clownpop niet onder mijn bed had gelegd...

Ik werd verblind van angst en ik voelde gehijg in mijn nek. Het werd luider en luider en daarna voelde ik 2 handjes over mijn gezicht. Ik begon te gillen en mijn vader kwam binnen en keek naar me met een angstaanjagende uitdrukking.

Hij pakte de pop weg terwijl ik daar getraumatiseerde lag. Mijn moeder kwam mijn kamer binnen en zei dat alles goed ging komen en dat ik nu veilig was.

Ik heb die clownpop nooit meer gezien en mijn vader weigert om te vertellen wat hij die nacht gezien had.

Het enige wat hij zei was....

'Monsters are real and i have seen one that night....'

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Creepiest Horror StoriesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu