The Cursed Radiostation

585 70 3
                                    

Wanneer ik klein was, luisterde ik altijd naar een plaatselijk radiostation. De eigenaar van het radiostation was een geweldige man. Zijn naam was Dave en iedereen was dol op zijn radioprogramma.

Op de avond van 23 december 2006 beëindigde hij zijn radioshow en maakte zich klaar om naar huis te gaan. Jammer genoeg werd hij diezelfde avond, doodgeschoten door zijn vrouw na een hevige ruzie.

Nadat zijn vrouw besefte wat ze gedaan had, plaatste ze het pistool tegen haar eigen hoofd en haalde ze de trekker over. De lichamen werden gevonden op Kerstdag nadat een paar buren begonnen te klagen over een afgrijselijke geur.

Sinds die dag is het radiostation buiten gebruik. Een paar dagen na de dood van van Dave, begonnen er vreemde dingen te gebeuren in en rondom het radiostation. De lichten in het radiostation begonnen op één of andere manier vanzelf aan te gaan.

Het vreemdste is wel dat je elke avond om precies 8:46 een schreeuw kunt horen op de frequentie van het verlaten radiostation. Men zegt dat Dave stierf om precies 8:46 s'avonds en dat zijn geest nog steeds aanwezig is in het verlaten radiostation.

Een hele hoop mensen van in de omgeving kwamen om het verlaten radiostation te onderzoeken...

Ze zijn nooit meer teruggezien. Ruim 6 mensen zijn over een periode van 10 jaar spoorloos verdwenen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik heb de laatste tijd het gevoel dat mensen dit boek graag lezen maar er wordt zelden gestemd. Dus ik wil iedereen bedanken die stemt op de delen van dit boek. Ik apprecieer dat echt enorm :-)

Creepiest Horror StoriesWhere stories live. Discover now