De Traphal.....

842 52 10
                                    

Een jaar of twee geleden vroeg ik aan een vriend wat er met zijn vader was gebeurd. Lucas keek me recht aan met een levenloze blik en zei 'Vermist'. Daarna vertelde hij me wat er gebeurd was op de avond voor zijn verdwijning.

Ik krijg nog steeds de koude rillingen over mijn hele lichaam als ik er aan terug denk wat Lucas me vertelde.....

Lucas woonde samen met zijn vader in een oud huis. Zijn vader had het geërfd van een vriend die tragisch genoeg overleden was.

Lucas herrinerde zich die beruchte nacht in November nog heel erg goed. Hij had heel de dag gewerkt en viel al snel als een blok in slaap. Hij sliep voor een paar uur en werd wakker door het gekraak van zijn slaapkamerdeur die heel langzaam open zwaaide.

Lucas voelde een tocht over heel zijn lichaam en stond op. Hij had dorst en wilde naar beneden gaan om een glas water te halen. Hij wzndelde zijn kamer uit en stapje voor stapje ging hij de trap af. De treden waren oud en het gekraak van de trap was duidelijk hoorbaar.

Toen Lucas de trap af was, stapte hij naar de keuken en richte hij zich naar de koelkast. Hij pakte een fles water uit de koelkast en schonk zichzelf een glas water in. Toen hij dronk hoorde hij iemand de trap af gaan. Lucas dacht dat het waarschijnlijk zijn vader was die kwam kijken wat er aan de hand was beneden.

Toen Lucas klaar was met drinken, ging hij terug naar boven. Tot zijn verbazing was er niemand in de traphal. Lucas voelde opeens een golf van koude lucht over zijn hele lichaam waaien. Het werd ineens heel koud toen hij de trap terug op ging. Hij kwam boven en besloot om onmiddellijk terug naar bed te gaan.

Hij sliep voor een paar uur en werd wakker om 8:27 s'morgens. Hij werd wakker en rook een afschuwelijke rotte geur. Hij opende zijn ogen en zag bebloede voetafdrukken op de vloer van zijn kamer....

Hij raakte in paniek en volgde de bloedsporen naar de slaapkamer van zijn vader. Daar zag hij dat zijn vader weg was.....

De politie onderzocht het huis en er was geen spoor van de vader te bekennen alleen de bloedsporen overal in de slaapkamer.

Het bloed werd onderzocht en het bleek het bloed te zijn van de vorige eigenaar van het huis. Dat was onmogelijk omdat de vorige eigenaar van het huis zichzelf 25 jaar geleden in de trappenhal had opgehangen......

Dat was het verhaal dat Lucas me vertelde over de verdwijning van zijn vader.

Een week of twee geleden kreeg ik telefoon van een agent met de vraag ofdat ik informatie had over de verdwijning van Lucas. Lucas verdween precies een jaar na de verdwijning van zijn vader..........

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Btw dit verhaal is volledig verzonnen zoals de rest van de verhalen in dit boek :)

Creepiest Horror StoriesWhere stories live. Discover now