Het nieuwe huis deel 1

1K 55 7
                                    

In 1998 kocht Rick Sommers een huis voor een goedkope prijs. De vrouw die voor hem in het huis woonde was overleden. De oude vrouw had een hartaanval gehad en werd 2 dagen na haar overlijden gevonden door haar dochter.

Rick kocht het huis een paar maanden   later. Het huis was een groot oud herenhuis met een groot domein landgoed rondom.

De eerste nacht

Rick ging naar boven om te gaan slapen. De oude treden van de trap kraakten bij elke stap die Rick maakte. Hij wandelde tot aan het einde van de hal en wandelde rustig zijn kamer binnen. Hij deed zijn kleren uit en ging naar bed.

Ongeveer een half uur nadat hij in slaap was gevallen werd hij langzaam wakker door geluid die van buiten kwamen. Rick stond op en deed het raam open om beter te luisteren. Er klonk luid geschreeuw van een vrouw.

Het geschreeuw klonk luid maar het klonk ook ver weg. Rick dacht dat het maar een paar dronken tieners waren die verdwaald waren op zijn domein. Hij besloot om oordoppen in te doen zodat hij nog een rustige nachtrust ging krijgen.

Toen Rick de volgende ochtend op stond zag hij meteen dat het raam van zijn slaapkamer gebroken was....

Rick dacht dat één van die luide tieners het raam van zijn slaapkamer had kapot gegooid met een steen ofzoiets. Het eigenaardige was dat hij niet direct iets in de slaapkamer zag liggen waarmee het raam zou kapotgegooid zijn.

Toen hij die middag de scherven ging opruimen realiseerde hij dat er opvallend weinig scherven in zijn slaapkamer lagen. Sterker nog er lagen enorm veel scherven buiten op de grond.

Het leek wel alsof het raam van binnenuit kapot werd geslagen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD dit is het eerste deel van het verhaal. Ik hoop dat je het goed vonden :)

Creepiest Horror StoriesWhere stories live. Discover now