Onbekend Geklop.....

676 36 12
                                    

Kevin was een 22 jarige man toen dit verhaal zich afspeelde. Het verhaal begon toen hij introk in zijn nieuw huis. Het was een redelijk oud huis en Kevin zag het als zijn ideaal droomhuis. Jammer genoeg was er ook een nadeel aan het huis....

Iedere nacht werd Kevin abrupt wakker gemaakt door geklop op de deur van zijn huis. Om exact 12 na 3 s'nachts begon er iemand luid te kloppen op de deur van zijn huis.

Elke keer als hij de voordeur opende was er niemand.....

Hij probeerde vanalles om niet wakker te worden door het geklop. Niets werkte dus besloot hij om bewakingscamera's te installeren om te zien wie het was.

Het geklop bleef doorgaan en vreemd genoeg was er niemand te zien op de bewakingsbeelden. Het geklop op de deur bleek uit het niets te komen.

Uiteindelijk besloot Kevin dat hij er genoeg van had. Hij zette het huis te koop en Kevin kocht een appartement. Volgens zijn voormalige buren bleef het geklop elke nacht doorgaan om precies 3:12.

Kevin verkocht het huis aan een vrouw met haar 2 kinderen. Hij was heel blij met de verkoop maar de volgende dag kreeg hij een angstaanjagend telefoontje.....

Kevin kreeg telefoon van de politie. De politie vertelde dat de vrouw en haar 2 kinderen vermist waren.....

Er waren geen bewijzen te vinden, het vreemde was dat de voordeur helemaal open stond.......

Er waren geen bewijzen te vinden, het vreemde was dat de voordeur helemaal open stond

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Creepiest Horror StoriesWhere stories live. Discover now