Bekeken....

547 35 7
                                    

Een oudere man belde geregeld naar het politiebureau. Hij vertelde dan dat hij het vreemde gevoel had dat hij en zijn gezin bekeken werden.

Meestal werden er twee agenten naar het huis van de man gestuurd, maar er was altijd niets ongewoons te bekennen. De man bleef maar doorgaan dat hij bekeken werd in zijn eigen huis.

Uiteindelijk besloten de agenten om niet meer in te gaan op de oproepen van de man. Ze hadden ten slotte ook nog andere noodoproepen om op in te gaan. De man begon dagelijks te bellen naar het politiebureau, maar er werd zelden iemand naartoe gestuurd.

Op een bepaalde dag, stopten de oproepen van de man. De agenten dachten dat hij eindelijk in zag dat er niets aan de hand was en dat hij niet bekeken werd, maar jammer genoeg was dat niet het geval.....

Een paar weken later werd de hele familie als vermist opgegeven, nadat ze twee weken lang niets van hun lieten horen. Het hele huis van het gezin werd onderzocht en de agenten kwamen tot een verontrustende ontdekking.

In een voorraadkast, werden de lichamen van de man en zijn hele gezin gevonden. Ze waren in stukken gehakt en uit wat verder onderzoek bleek dat er iemand voor een lange tijd in het huis had gewoond zonder dat het gezin er van af wist.

De man had dan toch gelijk, hij werd bekeken....

De moordenaar is nooit gevat. Wees voortaan heel alert, want je weet nooit wie je aan het bekijken is.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Creepiest Horror StoriesWhere stories live. Discover now