Santa Is Coming....

814 48 8
                                    

Kerstmis is een periode van geluk en vergeving. Al eeuwen brengt deze periode van het jaar het beste boven in de harten van velen. Dit is het Kerstverhaal van Arthuur. Sinds de beruchte Kerstavond van 1998 zijn de Kerstdagen voor hem nooit meer dezelfde geweest.....

Het was de avond voor Kerstmis, en Arthuur en zijn familie besloten om aan tafel te schuiven. Maar toen Arthuur een paar minuten aan tafel zat kreeg hij telefoon. Een vriend belde om te zeggen dat hij autopech had vlak bij het dorp van Arthur. Arthur twijfelde maar besloot om zijn vriend toch te gaan helpen omdat het Kerstavond was en hij die man niet zomaar in de kou kon laten staan.

Arthur deed zijn jas aan en ging naar buiten. Hij baande zich een weg door de dikke laag sneeuw die gevallen was. Hij besloot om te voet te gaan omdat hij vond dat het te glad was om met de auto te rijden. Langzaam maar zeker stapte hij door zijn klein dorpje met een gereedschapskoffer in de hand.

Op de weg naar de auto van zijn vriend zag Arthur een Kerstman aan de andere kant van de weg lopen. In Arthur's dorp was het de gewoonte dat er iemand van de gemeente langs ging bij elk gezin in het dorp om geschenken te brengen verkleed als Kerstman. De Kerstman had een grote stoffen zak over zijn schouder hangen en had in zijn hand een soort van wandelstok die hij over de grond meesleurde. Het was heel onduidelijk te zien met de poedersneeuw die in het rond vloog, het kon net zo goed een schop zijn of een spade of een ander soort gereedschap. Arthur stapte gewoon door in de richting van de auto van zijn vriend.

Toen hij aan de auto van zijn vriend kwam zag hij het probleem al onmiddellijk. Er was een draad afgebroken door de koude. Arthur pakte een nieuwe draad uit zijn gereedschapskoffer en verving de gebroken draad. Zijn vriend was hem heel dankbaar en bood hem een lift naar huis aan, maar Arthur wou wederom te voet gaan omdat hij wou genieten van het mooie besneeuwde landschap van zijn dorp. De afstand tot zijn huis was immers niet zo ver. Zijn vriend reed door en Arthur stapte terug naar zijn huis om verder Kerstavond te gaan vieren met zijn familie.

Toen hij ongeveer halverwege was zag hij rode voetafdrukken in de sneeuw. Edd was er zeker van dat de Kerstman van eerder rode drank mee had in de stoffen zak die uitgelopen was en zo een rood spoor voerde op het besneeuwde voetpad.

Toen Arthur thuis kwam merkte hij dat de deur niet op slot was en dat het muisstil was. Hij vond dat extreem eigenaardig en toen hij de living binnen ging zag hij een beeld dat hij tot vandaag nog niet vergeten is....

Hij zag zijn familieleden afgeslacht doorheen het huis liggen zonder hoofden.....

Toen de politie de moorden onderzocht kwamen ze er achter dat ieder gezin dat een bezoekje kreeg van de Kerstman was afgeslacht op de meest gruwelijke manier mogelijk met een bijl.

De agenten gaan er van uit dat de man in het Kerstmanpak van deur naar deur ging om het hele dorp af te slachten. De hoofden van de slachtoffers nam hij dan mee in zijn stoffen zak. Zowel de hoofden van de slachtoffers als de dader zijn nooit gevonden.

Ieder jaar vreest Arthur dat dezelfde man op Kerstavond voor zijn deur gaat staan om hem af te komen maken......

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Ik wens iedereen een prettige Kerst en ik denk dat velen van jullie volgend jaar wel beter zullen nadenken voor jullie de deur openen voor de Kerstman op Kerstavond ;-)

Creepiest Horror StoriesKde žijí příběhy. Začni objevovat