The Haunted Room

1K 56 16
                                    

Een zakenman rijdt op een nacht langs een hotel en besluit daar de nacht door te brengen. Het hotel was een oud traditioneel gebouw.

Hij komt in de inkomhal en drukt op het belletje bij de toonbank. Nog geen 10 seconden later kwam er een vrouw voor hem in te checken. De man vroeg aan de vrouw ofdat hij mocht gebruik maken van de vaste telefoon om te bellen naar zijn vrouw dat hij pas de volgende dag thuis komt.

De man belt met zijn vrouw en daarna vraagt hij aan de vrouw van de balie ofdat er nog een kamer vrij was. De vrouw zegt dat er nog een kamer vrij is voor de man en geeft de sleutel van de kamer af. De man bedankte de vrouw voor haar hulp en vertrok in de richting van zijn kamer.

De kamer was een gewone doorsnee kamer met een televisie en een tweepersoonsbed. Toen de man de televisie probeerde aan te zetten bleek dat er iets mis was met de kabel omdat hij geen zenders kon bekijken.

De man besloot om vroeg te gaan slapen omdat hij toch niet naar de televisie kon kijken. Opeens begon hij gebonk tegen de muur te horen. Iemand was tegen de muur aan het bonken in de andere kamer. Hij dacht dat het waarschijnlijk een koppel was die seks hadden.

Opeens klonk er een schreeuw van een vrouw en daarna een zware bonk en toen was het muisstil. De man kon nu zonder problemen gan slapen.

Toen hij de volgende ochtend op stond besloot hij om snel uit te checken. De man begon te vertellen dat hij last had gehad van de mensen in de kamer naast de zijne. De vrouw keek verbaasd en de man besloot om uit te leggen wat er gebeurd was.

De man werd darna lijkbleek nadat de vrouw zei dat hij de enige gast was in het hele hotel....

De vrouw vroeg om de kamer aan te wijzen waar hij de geluiden hoorde. De man en de vrouw wandelden de trap op en de man wees de kamer aan.

De vrouw stond in shock toen hij de kamer aanwees. Ze vertelde dat er twintig jaar geleden een man zijn vrouw had vermoord in de kamer. De man had het hoofd van zijn vrouw een paar keer tegen de muur geklopt en daarna toen de vrouw begon te schreeuwen sloeg de moordenaar de schedel van zijn vrouw tegen de muur.....

Andere gasten hadden hetzelfde geluid gehoord en geloven dat het de geest was van de vrouw die haar laatste momenten van leven over deed....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Creepiest Horror StoriesOnde as histórias ganham vida. Descobre agora