6. rész

2.1K 93 0
                                    

,,...Elindultam egy számomra teljesen randomnak tűnő irányba. Beértem egy hosszú folyosóra, valahogy. Bárcsak sose találtam volna meg ezt a folyosót... Az ott lévő látvány sokkolt..."  

*Dobrossy Réka*

Teljesen lefagytam. Azt hittem, hogy ott menten elájulok. A lábam remegett, szédültem, és ha nem lett volna ott a fal aminek neki tudtam volna támaszkodni, ez meg is történt volna. A látvány felfoghatatlan volt számomra. Hirtelen azt se tudtam, hogy mit érzek. Dühöt, fájdalmat, vagy csalódást? Talán így, ebben a sorrendben. El akartam szaladni, de nem bírtam megmozdulni. Miért mindig olyan fiúkba leszek szerelmes, akik a végén csalódást okoznak? Mert most is ez történt. Martin ott állt a folyosó végén egy szőke, nagy mellű csajjal. A nő átölelte a nyakát, a lábát átfonta a csípője körül, miközben a barátom a combjánál fogva tartotta, és vadul smároltak. És ki találjátok ki volt az? Persze, hogy a szálláshelyről az a Barbie baba.

Mielőtt észre vettek volna (bár erősen kétlem, hogy az megtörténhet, annyira el voltak foglalva egymással), gyorsan elszaladtam valamerre. A folyosón amin jelen pillanatban tartózkodtam jobbról-balról ajtók nyíltak. Bementem az egyikbe, amire a ,,raktár" felíratú tábla volt szerelve, és ügyelve, hogy hasra ne essek valamiben elmentem a sötét helyiség másik sarkába. Leültem a földre, és kitört belőlem a zokogás. Próbáltam magamból minden fájdalmat kisírni, de ez egyszerűen lehetetlennek bizonyult. El sem hiszem... A srác, akivel 3 éve boldog párkapcsolatban élek, most félrelép egy ekkora ribanccal? Hogy volt ilyesmire képes?
Az érzéseim vegyesek. Mindent érzek. Fájdalmat és csalódást, amiért kihasznált.
Megvetést és dühöt, amiért engem, aki mindig hűséges volt hozzá, csak így megcsalt.
Megaláztatást, amiért lecserélt, ráadásul egy ilyen lányra.
És legbelül talán érzek egy kis boldogságot is, mert kiderült, hogy milyen ember is valójában. Csak kár, hogy erre 3 év után kellett rájönnöm.
Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy észre se vettem, hogy valaki bejön a helyiségbe. Ez csak akkor tűnt fel, amikor a sötét szobában hirtelen világos lett. Amikor felnéztem, és megláttam, hogy ki a látogatóm, teljesen ledermedtem...

Sziasztok! 😄

Köszönöm, ha elolvastátok ezt a részt, remélem tetszett! 💞
Bocsánat az esetleges helyesírási hibákért! 😕
Kíváncsi vagy, hogy hogyan folytatódik Ádám&Réka története? A következő részben kiderül! 😉
Ha tetszett hagyj nyomot magad után! ❤
-Dóri❤

Szerelem vagy szenvedély? -Szalai Ádám Fanfiction- |Befejezett|Where stories live. Discover now