(III.) 19. rész

908 51 21
                                    

*Dobrossy Réka*

Nagyon jó volt a hangulat. Mindenki táncolt mindenkivel, felszabadultak voltunk. Hirtelen eltűnt minden problémánk, és csak a mának éltünk.

Én az időm nagy részét Ádival töltöttem. Nem tudtunk egy elszakadni egymástól, de azért néha muszáj volt. Olyankor táncoltam másokkal, hiszen mindenki a ,,szülinapost" kereste. Bevallom, nem esett rosszul.

El sem hiszem, hogy el telt még egy év a tavalyi szilveszter óta, és mennyi minden változott... Többek között én is. A kapcsolataim, a személyiségem, a viselkedésem. Úgy érzem, hogy érettebb lettem egyetlen év alatt. Most, immáron 30 évesen jöttem rá, milyen is felnőttnek lenni. Törődni egy gyerekkel, édesanyának, és egyben szerető párnak lenni. Rájöttem, hogy számomra mi az élet értelme. Pontosabban kik. Nem az, hogy legyen egy jól fizető állásom, ahol alig látok ki a munkából, hanem egy szerető család.

Senkit sem felejtek el, aki valaha is segítségemre volt a döntésben, hogy milyen életet akarok. Hálás vagyok Balázsnak, Dávidnak, Martinnak, anyának... de még Lilinek és Priskinnek is. Ha nincs Tomi, most nem lenne gyerekem. Igaz, azóta is szarik a fejünkre, de nem is vártam mást.

Az utóbbinak pedig azért, mert ha nem jön össze Szalával, talán sosem jövök rá, hogy mennyire szeretem őt. Mert akárhogy is bizonygattam, mindig is szerettem. Csak senkinek nem vallottam be. Még magamnak se...

Éjfélkor a hangulat a tetőfokára hágott. Egyszerre búcsúztattuk az óévet, és együtt köszöntöttük az újat. A párok éjfélkor egy szerelmes csókot váltottak, a szinglik pedig pezsgővel koccintottak. Ennél szebb nem is lehetett volna az év beköszönte. Olyanok voltunk, mint egy nagy család.

-Kimegyek a mosdóba- kiabálta nekem Ádi.

Elindult... az ellenkező irányba
-Biztos csak részeg- gondoltam magamban.

Mikor nem jött vissza pár perc elteltével sem, gondoltam utánna megyek a konyha felé. Benéztem az ajtón, hogy bent van-e, de amit bent láttam, az felért egy gyomron szúrással is...

Sziasztok! 😊
Meg is hoztam a következő részt 💖
Sajnos ez után már csak egy rész, és egy epilógus következik, na meg az írói utószó...
Na mindegy, erről még lesz szó 😁
Remélem tetszett nektek a rész ❤

xoxo Dóri 2017.02.21.

Szerelem vagy szenvedély? -Szalai Ádám Fanfiction- |Befejezett|Where stories live. Discover now