4. Časť

7.9K 278 20
                                    



Ďalšie dni Laura prežívala ťažko. Dorezaná ruka ju dosť bolela a Roman jej tú bolesť neuľahčoval. Síce sa jej odvtedy nedotkol, ale vždy keď prišiel mal komentáre, že ako je vonku krásne a že Laura musí byť zavretá.

„A zoberieš ma niekedy von?" spýtala sa ho zakaždým.

Podľa toho ako budeš poslúchať ale ešte dlho von nepôjdeš." Odpovedal jej. A tak Laura musela zostať stále pripútaná k stene pivnice a žiť na bagetách a vode.

Asi týždeň po precitnutí v pivnici prišiel ako obyčajne každé ráno Roman za Laurou s bagetami a fľašou vody. Laura si ich zobrala. Roman zatiaľ išiel vyprázdniť provizórny záchod von. Keď sa vrátil niesol dva kýble, mydlo a nejakú handru.

„Na čo ti je ten druhý kýbeľ?" spýtala sa ho Laura sediac na matraci opretá o stenu.

„Na umývanie. Nechcem aby bola moja spoločníčka nejaké špinavé prasa." Povedal Roman.

„Mám sa umyť v tomto?" Spýtala sa znechutene Laura a ukázala na vedro.

„Ty sa nebudeš umývať. Teda seba samu nebudeš umývať. Umyjem ťa ja. A nemusíš do toho vedra vliezť, stačí keď budeš pri ňom. Tak sa vyzleč nech ideme na to." Žmurkol na ňu Roman.

„Prečo by si ma mal ty umývať?" Spýtala sa ho Laura. „Nie som malé decko, dokážem to aj sama."

„Lebo si to tak želám. A keď nechceš ostať bez jedla tak to musíš strpieť. Mám ti pomôcť aj s vyzliekaním?" Usmial sa a ňu.

Laura naňho zagánila a neochotne si vyzliekla sveter a tielko. Pri rozopínaní podprsenky sa pozrela dole a potom na Romana.

„Ako si mám vyzliecť rifle keď som pripútaná k stene? Nepôjdu mi dať dole kým mam na nohe putá a reťaz." Povedala a dala si dole podprsenku.

„Tak ťa len kvôli tomu kúpaniu na chvíľu odpútam. Ale pamätaj. Neskúšaj ujsť." Varoval ju Roman a išiel jej odomknúť obruč na nohe. Keď jej ju odomykal Laura mala silné nutkanie ho kopnúť ale sa bála trestu tak to neurobila. Stiahla si rifle a nohavičky a ocitla sa pred Romanom v Evinom rúchu.

„No poď sem, krásavica." Povedal Roman a pritiahol si ju k vedru. Začal ju pomaly oblievať rukami vodou. Lauru striaslo, keďže voda bola studená.

„Musíš niečo vydržať." Zasmial sa Roman. Chytil mydlo a pomaly s ním prechádzal po Laurinom tele. Laura trochu zastonala keď jej prešiel po vyrezanom nápise na ruke. Dôkladne jej namydlil prsia aj okolie vagíny. Následne ju začal umývať handričkou. Bolo na ňom vidieť, že ho vzrušuje, keď jej môže prechádzať po citlivých miestach. Laure ale skrsol v hlave nápad. Keď sa Roman zohol k vedru aby doň opäť namočil handričku, Laura ho udrela a rozbehla a k dverám. Lenže Roman sa rýchlo otriasol a vrhol sa po nej. Chytil ju za ruku a vtiahol ju naspäť do miestnosti. Surovo ju hodil na matrac.

„Tak ti si chcela ujsť. Varoval som ťa, lenže ty si neposlúchla. Za to ťa čaká trest. Jedna bageta denne a fľaša na dva dni. Ale to je to najmenej. Väčší trest príde teraz." Povedal a najprv na ňu vylial celý kýbeľ studenej vody. Laura zvreskla od šoku. Potom si k nej kľakol a ruku jej pripevnil k obruči. Začal ju obchytkávať na prsiach. Laura sa bránila ale bolelo ju celé telo z pádu na nie práve najmäkší matrac. Roman si medzi tým stiahol rifle aj trenky a zasunul jej ho tam. Robil to surovo a Lauru to dosť bolelo. Roman neprestával a Laura kričala od bolesti. O pár minút ho z nej vytiahol a vystrekol sa na jej prsia.. Laura cítila ako to po nej tečie a naplo ju. Raňajky z nej vyšli rovno na plachtu na matraci.

„Si nechutná." Povedal Roman utierajúc si svojho "kamoša" do Lauriných nohavičiek. Potom ich hodil na zem a vytiahol z pod Laury matrac z ktorého následne strhol plachtu so zvratkami. Našťastie nepresiakli na matrac. Chytil okraj plachty a utrel Laure ústa. Potom otvoril na chvíľu okno aby vyvetral ten smrad čo nastal v miestnosti. Kým sa miestnosť vetrala hodil ogrcanú plachtu do vedra s vodou a vyniesol ho. Keď sa vrátil, nebol v miestnosti už žiaden zápach a Laura stále ležala bez pohnutia holá na zemi vedľa matraca.  Poutieral jej handrou  prsia od semena. Zavrel okno a obliekol jej nohavičky a rifle. Následne jej odopol obruč z ruky a pripútal jej ju naspať k nohe. Potom ju položil na matrac a pritisol ho s ňou opäť  k stene.

„Ostatné si už obleč sama!" povedal Laure, zobral jej dve bagety a odišiel.



Ďakujem za prečítanie ďalšej časti.  Za každý, hlas, koment alebo prečítanie budem vďačný. A ak  sa vám príbeh zatiaľ páči, tak zdieľajte. Ak nie, napíšte čo mám zmeniť :) V nasledujúcej časti Laura nedobrovoľne splní sen Romanovi. O aký sen pôjde? Môžete tipovať.  

UväznenáWhere stories live. Discover now