17. Časť

4.9K 206 22
                                    

Kláru zistenie, že je pravdepodobne v druhom stave, nepotešilo. O to viac, keď čaká dieťa s niekým, koho nemá rada a kto ju uniesol. Trochu ju ale tešilo to, že ak to bude na 100% isté, opustí túto malú pivnicu a pôjde k nemu do domu, kde to bude aspoň voľnejšie. Laura sa tiež na to tešila, len si nebola istá, či zoberie aj ju.

„Myslíš, že zoberie len teba alebo aj mňa?" spýtala sa Laura Kláry.

„Ty ho poznáš dlhšie ako ja tak musíš vedieť ty, ako sa zachová. Ale podľa toho čo si mi o ňom vravela v sľuboch vie byť dôsledný a aj ich dodrží. Len neviem ako to bude keďže pôvodne si mala byť tehotná ty a ja som tu nemusela byť." Odpovedala Klára. Mikinu si previazala okolo pása aby jej nebolo vidieť viac ako treba.

„To áno, on vie byť v tomto dobrý. Všetko čo zatiaľ sľúbil aj dodržal, no uvidíme či pôjdeme hore obe." Zamyslela sa Laura.

„Ty si ale raz už hore bola, keď si chcela ujsť. Aké to tam je?" chcela vedieť Klára.

„Neviem, nepozerala som sa veľmi okolo seba, ale pamätám si len nejakú komoru z ktorej som ušla. Ale podľa toho čo mi o sebe vravel musí to tam mať dobre zariadené keďže je z bohatej rodiny." Poznamenala Laura.

„Z bohatej rodiny? Počkaj chceš povedať že je nejaké rozmaznané decko boháčov?"

„To nie. Je už sám a nepríde mi rozmaznaný. Skôr sklamaný z dievčat. Alebo z dnešnej doby. Alebo jedno z druhým."

„A kvôli tomu nás uniesol? Čo si tým dokazuje?" spýtala sa nervózna Klára.

„To sa musíš spýtať jeho." Odvetila Laura. „Ozaj čo myslíš ako to vymyslí s tým doktorom?"

„Neviem, a neviem ani čo mi bude robiť." Povedala Klára trošku so strachom.

„Nič bolestivé. Nemusíš sa báť." Utešovala ju Laura.

„Dúfam, že máš pravdu." Vzdychla si Klára.

Ďalšie dni boli dievčatá zvedavé, ako to Roman vymyslel s doktorom, keďže tri krát po sebe mala Klára pozitívny tehotenský test. A zlepšilo sa im aj stravovanie. Po poslednej konfrontácii Roman zmenil jedálniček a nosil im už obedáre s kompletným jedlom. Obe baby si to pochvaľovali len Klára začínala mať divné chute a tak nie vždy bola spokojná s jedlom. Asi týždeň po prvom zistení tehotenstva prišiel Roman. Položil k ich matracom obedáre a Kláre ešte podal malý balíček.

„Obleč si to, ideme doktorovi. Vybavil som jedného doktora cez známeho. Nemusíš sa snažiť mu nič naznačovať vie všetko o tebe a nikomu ani nepovie kde si." Povedal Roman. Klára otvorila balíček a tam boli galaxy legíny.

„To aby si nebehala s holou vagínou." Povedal Roman.

„A kde mám nohavičky?" spýtala sa Klára.

„Nepotrebuješ. Legíny funkciu zakrytia splnia dokonale. Tak si ich, prosím, obleč." Povedal Roman.

„A topánky?" pokračovala Klára s otázkami.

„Tu máš Laurine balerínky. Tvoje som už dávno vyhodil, čo si ich vtedy po mne hodila." Povedal Roman. Klára sa obliekla a obula. Balerínky jej boli trochu veľké ale zniesla to.

„Vyzeráš takto strašne sexy. Normálne by som to hneď z teba strhol a poriadne ťa pomiloval ale nemôžem. A ešte dačo tu mám pre teba. Aby si nevidela kam ideme ti zaviažem oči šatkou." Riekol Roman. Keď Kláre zaviazal oči, chytil si ju do náručia a vyšli z miestnosti. Roman ešte za sebou starostlivo zavrel dvere aby mu Laura neušla. Klára bola zvedavá kam idú. Snažila sa dať šatku dole z očí ale Roman jej v tom vždy zabránil. Keď sa o to pokúsila tretí krát, tak jej zviazal za chrbtom ruky a tak ju potom niesol. O prekvapivo krátky čas podľa Kláry došli k jedným dverám. Keď ich Roman otvoril Klára ho počula povedať

„Dobrý deň, pán doktor, tu mám tú priateľku."

„Dobrý deň. Tak ju položte na tento stôl." Počula Klára neznámy hlas . Následne cítila ako ju Roman položil na stôl, pripútal ju okolo pása, rozviazal jej ruky a dal jej dole šatku. Klára sa poobzerala okolo seba a videla doktora v plášti ako sa na ňu pozerá so záujmom a Romana ktorý stojí pri nej.

„Môžete ju vyšetriť. Mám podozrenie, že je tehotná. Mali sme sex asi pred troma týždňami a zhruba týždeň pociťuje závraty a tri tehotenské testy potvrdili tehotenstvo. Ale chcem, si byť istý na sto percent že je tehotná. A snáď tu máte všetky potrebné veci na to vyšetrenie." Rozprával Roman.

„To áno všetko potrebné ste mi sem doniesli. Tak môžeme prísť na to. Vyzlečte ju prosím." Odpovedal doktor. Roman stiahol Kláre legíny a doktor sa pustil do práce. Vypytoval sa Kláry rôzne otázky a ona mu odpovedala. Snažila sa mu aj očami naznačiť aby jej pomohol dostať sa z tade ale doktor ju nevnímal. Roman si to všimol ale nereagoval na to. Nechal doktora nech sa činí, o si to vybaví neskôr. Keď doktor skončil vyšetrenie oznámil Kláre:

„Tak mladá slečna, gratulujem vám. Ultrazvuk potvrdil, že ste v prvom mesiaci. Ak to všetko pôjde bez problémov dostanete okolo Vianoc krásny darček. Ešte musím pripomenúť budúcemu oteckovi, že Klára bude potrebovať pokoj a veľmi sa nenamáhať. A samozrejme žiadny pohlavný styk, inak by sa mohol poškodiť plod a to nik nechce. Môžete si ju obliecť a ísť. Ja založím ešte Kláre tehotenskú knižku a kontrola tak o mesiac. Potom o chvíľu Vás ešte budem potrebovať." Povedal doktor Romanovi. Roman natiahol Kláre legíny, odpútal ju, zaviazal jej ruky aj oči a odniesol ju z ordinácie. Keď boli od nej ďalej povedal Kláre.

„Myslíš si, že som nevidel ako si sa snažila doktorovi niečo naznačiť? Ale si sa márne snažila nepovie to nikomu to si buď istá. A teš sa.. Zajtra sa sťahuješ. Pôjdeš ku mne, preč z tej pivnice aby si náhodou v nej neochorela. Budem sa o teba dobre starať, len to nezneuži ako to zneužila raz Laura." Povedal jej Roman.

„A čo bude s ňou? Necháš ju v tej pivnici alebo pôjde aj ona k tebe?" chcela vedieť Klára.

„No to ešte porozmýšľam." Odpovedal Roman. Keď sa vrátili do pivnice Roman hneď povedal Laure.

„Lauruška, princezná moja máme to potvrdené. Na Vianoce budeme mať pekný darček."

„Óóóóó', super." Odobrila to Laura. „Ale vieš čo to znamená." Dodala.

„Viem, a rozmýšľam na d tým. O týždeň ti dám vedieť, čo a ako. Zatiaľ pôjde ku mne len Klára, lebo je to potrebné. Ja ešte idem teraz za doktorom. Vy sa tu zatiaľ majte a Klára dávaj si na seba pozor. Čaute princezná a neonka." Pozdravil ich Roman a odišiel.

Klára má teda už potvrdené tehotenstvo.  Ostáva jej už len čakať, čo pre ňu  prichystal Roman hore. A zobrie so sebou hore aj Lauru? Dozviete sa v ďalších častiach. Za každé prečítanie, komentár, hlas, kritiku budem vďačný. :D

UväznenáWhere stories live. Discover now