Kapitel 4

2.2K 173 15
                                    

"Du får aldrig aldrig aldrig någonsin lämna mig sådär igen." Lyfter ömt han min haka och tittar djupt in i mina ögon. Kanske lite för djupt..
Jag avbryter ögonkontakten och tittar snabbt åt sidan och ser hur runt 7 vargar står bakom oss, vakande efter antagligen den 'hemska' Bloody. Jag sväljer och drar mig ur James omfamning. Snabbt fångas jag upp av James omfamning igen samtidigt som han gräver ner sitt huvud ner i min nacke igen.
Vad gör han? Luktar han på mig..? Luktar jag blod?! Varg?! Omg.jag.är.så.död.

"Varför luktar du på mig..?" Säger jag med en nervös ton. Han rycker till och tar bort sitt huvud från min nacke. Rodnar han?
Aww, så gulli-
Fy fy, kom ihåg. Han är en fiende.
En väldigt attraktiv fiende isåfall..
..eh..nej-han är inte alls..attraktiv-inte alls..
Okej, nu ljuger jag för mig själv också. Hur dum får man vara? Prata med sig själv? Pifft! Vad är det för fel på mig?

"V-vad menar du..?" Jag tittar menande på honom och han kliar sig obekvämt i nacken.
Han är såå het-vad i helvete?!

"Ja, antagligen syftar jag på det där om att du luktar mig i nacken som om jag skulle lukta illa eller något.." Säger jag och mina läppar blir till ett sträck och tittar dumt på honom.
Vänta..tänk om jag faktiskt luktar äckligt och det är därför han luktar..? Fast då skulle han väll inte lukta? Eh, vad snackar jag om? Luktar äckligt? Haha, lägg av Adora! Hoppas jag..

Jag ska precis ta upp armen för att lukta mig själv i armhålan då jag kommer på att James står framför mig och hindrar direkt min rörelse, för hur dumt skulle inte det sett ut?
"Asså..jag.." Jag tittar förväntansfullt på honom och direkt då han tänkt öppna munnen igen är att säga resten, stänger han den.
Han slingrar sin arm om min midja och för mig närmare honom.
"Det är för tidigt att berätta." Jag tittar snopet på honom då han i slutet av sin mening petar mig på nästippen med en road min.
Vadå 'för tidigt'?! Är det för tidigt för att berätta att jag luktar illa eller något?!

"Vadå 'för tidigt'?! James, jag har rätt till att få reda på vad som försiggår!" Morrar jag svagt och tar tag om hans armar och drar bort dem från mig.
Okej, släpp det Adora..

"Tro mig. Du luktar inte illa. Det gör du verkligen inte." Som om han läst mina tankar tittar jag chockat upp på honom.

"Men varf-" Han tystar mig med att sätta ett finger mot mina läppar samtidigt som han flinar svagt mot mig.
"Lugn, jag ska förklara allting för dig..."Säger han lugnt och lutar sin panna mot min. Jag glömmer nästan att andas då mina ögon möter hans vackra.
"..senare." Skrattar han svagt och kysser mig mjukt på panna.
Gåshud bildas på mina armar och jag försöker skaka bort lusten för att kyssa honom.
Men så kommer jag på vad han sagt, 'lugn, jag ska förklara allting för dig, senare.' Jag ger ifrån mig ett frustrerat stön och vänder mig raskt bort från honom och börjar gå mot de andra 'varg-vakterna', eller vad man ska kalla dem.

Jag hör ett mörkt mullrande morrande bakom mig och jag vänder mig förvirrat om mot James.
"Jag förbjuder dig från att springa iväg sådär igen. Du är min. Jag förbjuder dig från att kolla på andra hanar. Du är min." Morrar han dovt med alpha röst och utan av att jag vet ordet av det har han lyft upp mig i bröllopsstämning.

Hans ögon har blivit kolsvarta och vargarna runt omkring oss böjer undergivet ner sina blickar liksom deras Alpha skulle slita ut deras strupe ifall de ens tittade mot oss. Jag själv hinner inte riktigt reagera sekunden har lyfter upp mig liksom jag vore en stor stock och förmodligen ser jag mer än dum ut med min halvöppna mun. Tillslut ger jag honom en sur blick då min tunga inte verkar kunna forma något som ett endaste ord. Jag såg definitivt dum ut. 

BloodyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt