Kapitel 10

1.6K 97 7
                                    

Jag stormar in genom dörren in till huset. Hon kom undan, den jäveln..med vackra ögon-vad håller jag på med?! Hon är ett monster! Dessutom har jag en mate!

Jag ler för mig själv då Adoras vackra ansikte dyker upp i mina tankar. Direkt beslutar jag mig för att gå upp mot hennes rum. Nerför trappan möts jag av Mailk, som redan nu beslutat sig för att bli en högt rankad varg. Han kanske inte blir Beta pågrund av sin unga ålder, men vem vet vad mina barn kommer göra för några beslut.

Jag knackar försiktigt på dörren, men får inget svar. En suck flyger ur mina läppar.
"Adorable, du är väll inte sur på mig?" Jag flinar svagt då hennes gulliga sura rynka i pannan går genom mina tankar. Hon kan göra världens 'fulaste' min och ändå är hon söt.
"Adora, kom igen. Öppna dörren." Jag rynkar frågande på ögonbrynen då hon denna gången inte heller svarar. Mitt synfält blir plötsligt mörkare och mörkare innan min varg är framme.
"Mate, öppna dörren." Mullrar min varg och innan några sekunder, ligger resterna av en dörr vid sidan av mig. Jag går in i det ovanligt tysta rummet, men känner fortfarande av hennes doft.
"Mate." Ett svag morrande flyger ur mina läppar då jag ser det öppna fönstret. Med snabba steg börjar jag gå runt i rummet som jag snabbt upptäcker är tomt. Det är tomt. Hon är inte här. Min Adora är inte här.

Jag stirrar tyst på det öppna fönstret. För chockad över att få ett utbrott eller känna några känslor alls.
'Adora är borta. Sök igenom områdena.' Länkar jag till alla vakter inklusive mina Betor Nate och Hannes.

'Är Luna borta? Har hon rymt igen eller har Bloody något med det här att göra? Jag hörde att hon kommit på besök.' Hör jag Hannes i länken. Hannes och Nate har olika uppgifter. Just nu är Hannes iväg på ett möte i fjärran för att vägrade komma dit. Aldrig i livet att jag tänker diskutera med någon jag avsky. Alphan för Watermoon flocken...oh, vad jag hatar honom..

Jag morrar högt för mig själv då han nämner Bloody.
'Ifall den där lilla människan tror att hon kan ta min mate ifrån mig tror hon fel. Väldigt fel.' Snabbt går jag fram till fönstret. Ifall Adora blivit kidnappad av Bloody lovar jag att jag inte kommer låta den där mördaren gå fri för en sekund. Ingen rör min Adora. Ingen.

Nedanför huset står några vargar i vaktstyrkan och försöker snappa upp några spår från Bloody eller Adora.
Jag smäller hårt igen fönstret med ett dovt morrande.
Hur kan det vara att hon är som bortblåst? Hon måste ha en egen individuell doft, som alla har. Ens doft kan inte bara försvinna!
..ifall hon inte fått hjälp från någon..

Jag sätter mig ner på sängen och slänger en av prydnadskuddarna i väggen av ilska.
Mina händer hamnar med en djup suck i mitt ansikte.

Jag är världens sämsta mate. Hur kan jag låta den där Bloody få tag på mitt allt?

~Adoras Perspektiv~
Wow, det där var nära. Så grymt nära. James såg mig. Tänk om han kände igen mig?!
Nej, jag hade håret gömt bakom den där luvan och masken täcker mitt ansikte. Dessutom har jag på mig parfymen som tar bort min lukt från vargarna.

Romeo, Romeo. Jag skulle dödat honom redan från början. Såklart att han skulle bryta löftet. Speciellt ifall hans Alpha stod framför honom. Den lögnaren.

Grenen under mig är mossig. Fråga inte varför jag sitter i ett träd. Det bara blev så.
Super, varför var jag tvungen att bli ihopparad med James av den där mångudinnan? Mitt och Bloodys liv är båda nu i fara. Dessutom tror jag inte rådet vill ha någon medlem som är ihopparad med en varulv av självaste mångudinnan. Hur konstigt skulle inte det vara?

BloodyWhere stories live. Discover now