Part 1

2.3K 52 1
                                    

Vandaag was de dag dat ik een nieuwe buurman zou krijgen. het enige wat ik wist was dat het een jongen was van mijn leeftijd mar dat was het dan ook. ik mis jamie nu al! alles zou zo saai zijn zonder hem. altijd wanneer ik me slecht voelde of gewoon wanneer ik er zin in had klopte ik bij Jamie aan. hij was altijd de gene die me opvrolijkte. Hij was mijn werkmaatje, altijd samen naar werk. we hadden super veel lol, hij was als een grote broer en nu ben ik hem kwijt....ik ben zo benieuwd wie er naast me komt wonen..zou ik hem aardig vinden? of hij mij?

Ik keek naar buiten..Bah het regent!
ik stond op en liep naar de badkamer. ik deed de douche aan toen het water eindelijk warm was sprong ik er snel onder.

Eindelijk gedoucht poetste ik mijn tanden en kleden me snel om.
Ik had me zwarte hoge skinny aan met mijn zwarte Ramones shirt met daarop mijn zwarte leren jasje. ik had zwarte kisten aan en mijn haar droeg ik los over mijn schouders met me hoedje op.
je kon zeggen dat ik van de kleur zwart hield!
Ik liep naar de keuken en pakte en kom met melk en cornflakes...ik zetten de tv aan en plofte op de bank.."wat is er op tv?" helemaal niks dus.

Toen ik klaar was met eten stopte ik me kom in de gootsteen pakte me jas en me sleutels en liep naar buiten. ik draaide de deur opslot en liep de trap af naar beneden...eindelijk beneden deed ik de deur op en de koude wind kwam in contact met mij gezicht "brr wat een vies weer, dat heb ik dus altijd!" Ik sliep snel naar mijn auto en stapte in, ik deed de kachel hoog, radio hard en reed naar mijn werk.

"Sidney daar ben je eindelijk, we dacht al, die komt niet opdagen?" ik keek op en zag Layla staan.
layla werk samen met mij in de studio 'Microphone' het is een studio waar ze als cd klaar maken voor verkoop..

"haha tuurlijk niet ik ben altijd op werk, dat weet je!" Ik glimlachte naar haar en liep door naar mijn bureau.

"dat is waar, trouwens we krijgen een nieuwe collega vandaag!" ik keek der verbaast aan..dat heeft mark niet verteld..

"Wie?" vroeg ik haar en ze keek me vragend aan...

"je wist er niks van of wel?" ik schudde me hoofd.

"nee ik wist hier niks van, mark heeft niks gezegd! Jezus hebben ze Jamie zo snel al vervangen? wie is het?" De deur vloog open en daar kwam mark binnen, onze baas!

Layla nam plaats aan haar bureau en schreef iets op een briefje..ze gooide het briefje naar me toe en ik maakte het snel open "Hij!"

ik keek op en mijn ogen keken recht in 2 prachtige vel groene ogen...ze hoorde bij een jongen van denk rond de 20. hij had bruin krullend haar met een bandana om zijn hoofd gewikkeld..een gescheurd overhemd en een straks zwarte skinny. hij was ongeloofelijk sexy..Sexy? hij was een seks God! Hoe kan een jongen zo knap zijn? ik merkte dat ik te lang staarde en hij had het door..

"Neem een foto schat, daar heb je meer aan!" hij knipoogde naar me en liep mee met mark. Wat was dat nou?

Layla keek me aan en begon te lachen.
ik keek der aan en ze stopte met lachen. zeg nou zelf wie zegt zo iets? hij vind zich zelf vast heel wat!

"Het was niet grappig, wat denk ie wel niet!" ik leunde naar achter in me stoel toen ik Mark zijn kantoordeur hoorde opengaan. hij kwam naar buiten lopen met de mysterieus jongen achter zich aan.

"Hey Sidney, schat?" ik keek op en glimlachte naar mark. "Mark.." zei ik droog. altijd moest hij met me flirten..."wat kan ik voor je doen?"

"Dit is je nieuwe collega, ik wil dat je hem inwerkt! geen gemaar gewoon doen, oke schat? tijd is geld!" Hij knipoogde naar me en ik voelde een rilling over me rug gaan...ieuwl viese vent is het ook. Hij liep terug naar zijn kantoor. ik keek op en zag de jongen met het bruine haar met een glimlach op zijn gezicht naar me kijken.

"Ik ben.." Maar nog voor ik iets kon zeggen stopte hij me en maakte hij me zin af...
"Sidney, dat had ik al door hoor schat, ik ben Harry. Harry Styles!"

Stupid LoveWhere stories live. Discover now