Part 25

479 46 4
                                    

Harry's POV

Uitgehuwelijkt? Voor ik iets kon zeggen rende Sidney het huis uit.

"Is alles goed met haar?" ik keek marie aan en haalde mijn schouders op.

"Ik weet het niet, ik ga even bij haar kijken!" ze knikte en ik liep snel het huis uit. waar is ze? ik zag haar verder op rennen en ik rende achter haar aan. ik kan haar niet kwijt raken. ik zag dat ze op het bankje in het park ging zitten en ik rende snel naar haar toe.

"Sidney!" ik zag dat ze wou weglopen maar ik pakte nog net optijd haar pols.

"Alsjeblieft ga niet weg..ik wil je niet kwijt!"

"Je bent uitgehuwelijkt... UITGEHUWELIJKT HARRY! ik raak je hoe dan ook kwijt!" Ik schudden mijn hoofd en voelde tranen over mijn wangen gaan.

"Nee! nee echt niet! ik wil dat helemaal niet..ik ga met mijn moeder praten, ik wil Kitty niet! ik wil jou Sidney.."

"Wat ga je zeggen? Dat je verliefd bent op je nichtje? ze lachen je uit Harry...en het is ook belachelijk! Wat moet je met mij? wij kunnen nooit oud worden samen..kunnen geen kinderen krijgen..ik kan je nooit gelukkig maken en die Kitty wel..die kan je alles geven wat je wil!" Ik zag hoe ze brak en ik ging door de grond. hoe kon ze dit zeggen?

"Je kan dit niet zeggen...ik hou van jou, ik wil jou en het boeid me niet wat hun vinden...alsjeblieft Sidney.." Ze trok zichzelf los en schudden haar hoofd.

"Nee Harry..." Ze draaide zich om en begon terug te lopen naar het huis van Marie en Kevin..

"Maar ik hou van jou!" Ik hoopte dat ze me hoorde maar het leek er niet op. Ik zakte door me knieën en zag de liefde van me leven weg lopen. Was ik haar nu kwijt? ik pakte me telefoon en belde mijn moeder.

"Mam?"

"Hey mop, wat leuk dat je belt!"

"We moeten praten!"

"Ik ben bij opa..is er iets mop?"

"Ben er met 10 minuten!" ik hing op en riep een taxi. Ik moet haar spreken, ik moet haar zeggen dat ik niet met Kitty kan trouwen! Onderweg naar mijn moeder belde ik Kevin om te laten weten dat ik daar was...ik moet dit oplossen.

Eenmaal aangekomen betaalde ik de taxichauffeur en liep naar de deur...ik ben al zo lang niet meer naar mijn opa geweest. Ik belde aan en mijn moeder deed open.

"Harry! wat is er aan de hand?" ik liep langs haar en ging in de huiskamer zitten.

"Waarom hoor ik net van Marie dat ik ben uitgehuwelijkt?" ze ging tegenover me zitten en keek me aan.

"Waarom was je bij Marie?"

"Dat hoor je zo wel! waarom mam?!"

"Ik..ik dacht dat je blij zou zijn.."

"Blij? je hebt me uitgehuwelijkt aan een meisje die ik niet eens mag! ik ben verliefd, ik heb een vriendin en die wil me nu niet meer zien door dit mam!"

"Ow Harry, het spijt me zo...ik wist het niet..ik heb je ook al zo lang niet meer gesproken...ik hoorde niks van je!" toen me moeder dat zei voelde ik me best schuldig..ze heeft wel gelijk, ik heb door alles wat er met Sidney gebeurde niks meer van me laten horen!

"Het spijt me dat ik niks van me heb laten horen..dat had ik moeten doen, maar jij moet het afzeggen met Kitty want het gebeurt niet!" ze knikte en keek me aan.

"Wie is ze?"

"Uhmmm...het ligt nogal ingewikkeld en ik..."

"Harry!" ik keek om en zag me opa staan.

Stupid LoveDove le storie prendono vita. Scoprilo ora